Segment run..

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av MortenC, 07. mai 2015.

 1. MortenC

  MortenC EBG

  Innlegg:
  31
  Likes mottatt:
  45
  Bonuspoeng:
  18
  Hei. Prøver å booke en dag med segment runs i slutten av juli, skal klare å skvise inn 6 segments på en dag for drøyt 2500 kroner :) Problemet er at SAS ikke lar meg booke OSL-CPH-DUB-CPH-OSL med 45 minutter i DUB. Dette er vel retur på samme fly? Noen som har erfaringer med om det er vanskelig å få til dette i DUB, eller om man bare kan gå ut av flyet og snu? Går jo an å "lure" systemet ved å booke det som to enkeltbilletter..
   
 2. Jørgen

  Jørgen Livsnyter

  Innlegg:
  2,807
  Likes mottatt:
  2,113
  Bonuspoeng:
  113
  Deeeeet er en del segmenter på få dager.. Respekt for den!
   
 3. MortenC

  MortenC EBG

  Innlegg:
  31
  Likes mottatt:
  45
  Bonuspoeng:
  18
  Det står respekt av den!!!! Søkte litt i forumet og fant ut det samme om DUB, så da får jeg slå ihjel 3 timer der og ta ARN-OSL hjem.. Blitt så alt for glad i EBG, og manglet kun 6 segmenter, så det blir en snartur til LHR dagen etter også. Total pris 2100 for alt, kan ikke klage på det:)
   
  Travellingalf liker dette
 4. Travelmate

  Travelmate Guest

  Finner du ruter med tre segmenter til Paris eller Berlin? Pleier å ha gode priser, også i Plus.
   
 5. JonWegner

  JonWegner Nytt Medlem

  Innlegg:
  7
  Likes mottatt:
  8
  Bonuspoeng:
  3
  Hei! Jeg er nytt medlem her på bonusfeber, etter å ha fulgt nøye med dere i et halvt år nå :) Det er mange interessante emner her, og for min del har det blant annet resultert i anskaffelse av TrumfVisa-kort.
  Som EBS er målet Gullkort i inneværende periode (som utløper 29. februar) og i morgen! skal jeg på min første segment run :) Det er HAU-OSL-CPH-HAM-CPH-OSL-HAU. Hvis andre tilfeldigvis skal på samme rute; velkommen til å ta kontakt (jeg har ikke valgt seter ennå). Fikk bestilt rimelige billetter i april en gang, like under 1 700 NOK.
  Vi snakkes :)
   
  Henning liker dette

Del denne siden