Thai eller Air China i business

Tråd i 'Øvrige flyselskap' startet av GinTonic, 12. mai 2014.

 1. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  796
  Likes mottatt:
  660
  Bonuspoeng:
  93
  På hjemreise fra MNL kan jeg velge mellom Thai BKK-OSL eller Air China PVG-FRA-OSL. Valget her er jo egentlig åpenbart veldig enkelt, Thai med ny biz på 777. Men som entusiast og nysgjerrigper er det litt fristende å prøve Air China i business. Noen som har noen erfaringer å dele om CA?
   
 2. Darkcho

  Darkcho Senior Medlem

  Innlegg:
  1,790
  Likes mottatt:
  2,027
  Bonuspoeng:
  113
  Har ingen erfaringer med de selv, men husker generelt sett mye dårlig omtale om CA på andre fora, kanskje spesielt i ECO. Akkurat her hadde jeg nok glatt tatt Thai selv :)
   
 3. Fly med oss

  Fly med oss Senior Medlem

  Innlegg:
  208
  Likes mottatt:
  282
  Bonuspoeng:
  63
  Velg Thai. Styr unna Air China! De gidder ikke en gang gi deg påfyll av vin med mindre du virkelig insisterer, og da får du til nød noe billig skvip som koster en tier på 7-Eleven i Kina. Sure og jævlige kabinansatte. Det er virkelig Air China :mad:

  Edit: Og ja, dette var opplevelsen i Business.
   
  Last edited: 12. mai 2014
 4. SASDC8

  SASDC8 Senior Medlem

  Innlegg:
  1,329
  Likes mottatt:
  1,151
  Bonuspoeng:
  113
  Hadde selv også valgt Thai everytime, og PVG er ikke den beste flyplassen og transfere på. Men om du velger Air China og PVG, kan du jo ta deg en tur med Magleven og det veier jo opp noe ;)
   
 5. view

  view Senior Medlem

  Innlegg:
  1,281
  Likes mottatt:
  1,086
  Bonuspoeng:
  113
  Thai kan være veldig hit and miss servicemessig, det er crew som avgjør. Mat og drikke utvalget er klart best på Thai. Air China derimot er gjennomgående dårlig.
   
  Fnate liker dette
 6. Fnate

  Fnate Halvstudert Røver

  Innlegg:
  3,558
  Likes mottatt:
  6,490
  Bonuspoeng:
  113
  Thai har vært opp imot helt krise på det værste. Har faktisk opplevd hyggelig crew på Air China, men det har vært bak i balja. Kanskje de setter de sure foran. Allikevel hadde jeg nok valgt Thai selv.
   
 7. Bizflyer

  Bizflyer Senior Medlem

  Innlegg:
  3,795
  Likes mottatt:
  2,926
  Bonuspoeng:
  113
  Vi har et forummedlem har som nettopp har reist Air China i Proletarklasse First Class, og han var langt fra imponert. Dårlig service, dårlig mat, og kjipe drikkevarer. Så det gjennomsyrer nok også businessen.

  Hadde aldri vært i tvil selv. Helt klart THAI. Pluss at da kommer du direkte til Norge, slipper via PVG og immigration tullet der, samt et ekstra legg hjem fra FRA.
   
 8. GinTonic

  GinTonic Senior Medlem

  Innlegg:
  796
  Likes mottatt:
  660
  Bonuspoeng:
  93
  Dette kan vel kalles konsensus i Thai sin favør. Har reist litt med TG i både C og F, og har fått erfart både hit og miss. Har også TG via BKK og SIN på utreisen fra Oslo, tenkte derfor at det kunne ha vært festlig å sprite opp returen med Air China, men folket har talt (leste akkurat en av dine trip reports med CA @Fly med oss ). Kan og få slalombakke med SAS via PEK og CPH på returen, men da blir hvertfall paddeflatt med Thai et enkelt valg.
   
  Fly med oss liker dette

Del denne siden