Toaletter avsperret kun til crew?

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av Are, 03. aug 2016.

 1. Are

  Are EBD - Eurobonusekspert? InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  9,250
  Likes mottatt:
  10,302
  Bonuspoeng:
  113
  For 1 år siden var det viktig at toalettet foran i kabinen var kun for Plus. Det ble stadig annonsert og innimellom håndhevet.
  Nå i det siste synes det som at toalettet foran i kabinen er kun for crew. Satt på rad 1 OSL-KKN og en rekke passasjerer ble sendt bak, dette selv om det lyste grønt på toalettskiltet.
  På HKG-ARN måtte crew på et tidspunkt fysisk dra en uvitende person etter armen ut av toalettet foran da dette ikke var for passasjerer, selv om gardina var åpen. Til tross for dette observerte jeg crew som benyttet toalett mellom business og Plus..

  Er dette en ny greie hos SAS? Noe som fagforeninga har forhandlet frem som kompensasjon for dette gardin/vegg tema som var på A330 for en stund siden?
   
 2. RoadKing

  RoadKing Senior Medlem

  Innlegg:
  6,094
  Likes mottatt:
  6,604
  Bonuspoeng:
  113
  Dette er jo helt uakseptabelt. Skal jeg jammen følge med på på fredag.
   
 3. Scandipendler

  Scandipendler Senior Medlem

  Innlegg:
  1,559
  Likes mottatt:
  1,786
  Bonuspoeng:
  113
  Dette har jeg observert/opplevd et par ganger mellom OSL og CPH, men da i forstand av at crew har skrudd på 'stengt'-lampen for toalettet fremme men allikevel benyttet det selv (etter å ha dratt igjen gardinen foran). Kan riktignok ha skyldtes at det har vært et eller annet i manko (toalettpapir for eksempel?), men likevel merkelig ettersom ingen beskjed ble gitt noen av gangene (type toalettet fremst dessverre stengt i dag).
   
 4. Pingus

  Pingus Senior Medlem

  Innlegg:
  336
  Likes mottatt:
  308
  Bonuspoeng:
  63
  Har bare opplevd det på 737-700 som er konfigurert med 2 "skrå" toaletter bak bakre galley, ingen andre flytyper...
   
 5. thecoldfish

  thecoldfish Senior Medlem

  Innlegg:
  515
  Likes mottatt:
  473
  Bonuspoeng:
  63
  Ikke opplevd dette, men fløy charter med Pegasus til Tyrkia en gang på 90-tallet hvor det ene toalettet var blokkert. Etterhvert så vi at det var der de oppbevarte spriten og sigarettene de solgte på turen ned.
   
  RoadKing liker dette
 6. Wiolenze

  Wiolenze Senior Medlem

  Innlegg:
  847
  Likes mottatt:
  601
  Bonuspoeng:
  93
  Sett samme flere ganger, spesielg før SK lagde ny cabin. Da var business toan foran sperret så kun crew kunne bruke den, mens de 2 bakre var for business. Sykt irriterende på mprgenen etter en nattflight. Gjorde MR times 4 OSL-ALC/BCN i fjor. 2 ganger var Plus toan sperret for crew.. Men til ALC er det faktisk greit, har du 2C der sitter du i Tena Lady odeur(odør?) hele veien...
   
 7. Insomnia4u

  Insomnia4u EBD

  Innlegg:
  1,268
  Likes mottatt:
  849
  Bonuspoeng:
  113
  Fløy nylig HKG-ARN i C. De to toalettene bak var ledig, dog jobbet crew der hele tiden. Seatmap viser et toalett til fremme, men der var det avsperret med gardiner på begge sider. Kanskje det er crew-rest området?
   
 8. view

  view Senior Medlem

  Innlegg:
  1,276
  Likes mottatt:
  1,079
  Bonuspoeng:
  113
  Forskjell på longhaul og shorthaul her, på longhaul har det vært avsperret område foran business kabin i "alle tider", tror det er en del av en avtale med fagforening. Det henger skilt "crew only" og gardinen er alltid trukket for unntatt under take-off og landing.

  Short haul må det være noe som crew finner på selv av en eller annen grunn. La oss håpe at det ikke er fordi de har mye galley gossip å ta igjen.
   

Del denne siden