Four Seasons – Jackson Hole

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Velkommen til et av de virkelige paradisene på jorda. Det nordvestlige hjørnet av den Amerikanske staten Wyoming huser både Yellowstone Nasjonalpark, spektakulær natur, koselige småbyer, rikt dyreliv og et fantastisk hotell. Velkommen til Four Seasons Resorts – Jackson Hole.

Hotellet ligger ved foten av de majestetiske Grand Teton fjellene.
Hotellet ligger ved foten av de majestetiske Grand Teton fjellene.

Hotellet er helt klart et friluftshotell, der det ligger i et dalsøkk ca 2000 m.o.h. De tilbyr haugevis av friluftsaktiviteter hele året og har mye in-house materiell. For eksempel sin egen Four Seasons fluefiskerbåt, hesteranch og noen kjekke Mercedes SUV’er som gjester kan låne.

Diskret inngangsparti med fine høstfarger.
Diskret inngangsparti med fine høstfarger.

Hotellet

Om vinteren begynner slalombakkene bak hotellet, og det er ski-in/ski-out med egen Ski Concierge, for dem som ønsker det. Om man velger et Mountain View rom er det nettopp skibakkene man har utsikt til. Prisen er ikke så mye høyere og det er klart verd forskjellen ettersom utsikten da er nokså forutsigbar.

Utsikt fra verdandaen. Nesten alle rommene er utstyrt med veranda. Fikk du ikke, så spør.
Utsikt fra verdandaen. Nesten alle rommene er utstyrt med veranda. Fikk du ikke, så spør.

Hotellet har eget SPA, fitnessrom og Valet parkering (til USD 30 pr. døgn). Det er to restauranter – en al la carte, og en lobby bar med litt enklere retter som sushi og bar snacks. Lobbybaren er veldig koselig med store peiser som knitrer og varmer, pluss tunge Amerikanske møbler. Jeg elsket å sitte der og lese bøker om kveldene.

Lobby lounge
Lobby lounge

Lobby loungen har også en uteservering der de fyrer opp bål om kveldene, slik at du kan sitte der selv om høsten. Om vinteren tipper jeg det er ganske godt liv der. I det området ligger også poolen, men den fristet ikke så mye i midten av Oktober.

The Handle Bar - uteservering
The Handle Bar – uteservering

Rommene

Rommene da? Jo, de er også ganske enkelt fabelaktige. De fleste standard rommene er nokså like. Den største forskjellen er egentlig om de har veranda eller ikke. De uten er oftest gjestesoverom som er tilknyttet en suite. De er ikke å anbefale. Alle rommene er utstyrt med gasspeis og hyggelig sittegruppe foran peisen. Her er det faktisk også skikkelig kos og sitte om kveldene.

Sittegruppe foran peisen.
Sittegruppe foran peisen.

Så har du sengen, som er fantastisk god, og «kjøkkenet». Det er ikke minibar, men det er kjøleskap og Nespressomaskin. Det koster skjorta å fylle kjøleskapet på hotellets regning, så handle inn på Aspens Market rett nedi veien. Det er kanskje det eneste virkelige ankepunktet her – prisen på mat og drikke er helt astronomisk. USD100 for en 6oz biff, et glass vin og en GT av ok kvalitet er for eksempel mye. Jeg aksepterer det på Bora Bora, pga plassering og avstand, men her… Vel.

Seng og "kjøkken"
Seng og «kjøkken»

Badet er stort… Nei, enormt! Dobbel vask, eget toalettrom, stort badekar, stort dusjkabinet og mye tomleplass. Toalettsakene er fra L’Occitane. Comforten her er det bare ikke noe å si på. Jeg elsker det.

Badeværelse
Badeværelse

Lukten… Om det er en ting som virkelig topper opplevelsen her så er det servicen og lukten. Det lukter peis over alt (ingen spøk), og folk er så utrolig serviceinnstilte at det savner sidestykke. Ikke skrapende service, alt bare flyter og de er ivrige på å slå av en prat og dele av seg selv. Fantastisk.

Konklusjon:

Fantastisk hotell. Jeg har bodd her 4 ganger nå, og det har vært like bra hver gang. Virkelig. Og det er det ikke mange som kopierer. Denne gangen fikk jeg først ett av de litt kjipe rommene uten veranda. Jeg spurte om de hadde noe bedre. Da beklaget de og hostet opp et rom av en dyrere kategori og ga meg til og med USD100 i avslag pr. natt i tre netter på dette.

Terningkast 10 av 10
[box style=’info’] Quickfacts:
Lokasjon:
Jackson, Wyoming (Yellowstone)
Rompris:
Varierer fra ca USD275 til USD1000 per natt, avhengig av sesong. Rimeligst på høsten.
Bonuspoeng opptjent / program:
Four Seasons har ikke bonusprogram
Hjemmeside: 
www.fourseasons.com

Fordeler: Fantastisk service, fantastisk lokasjon og deilige rom.
Ulemper: Maten koster skjorta, men det blir flisespikkeri

[/box]

[box style=’note’]Har du kommentarer, spørsmål eller egne erafaringer? Klikk her og del dem med oss [/box]

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *