Halv pris på Starwood Hotels i Asia og Oceania

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hotellkjeden Starwood som er en av verdens største, er kjent for å ha flere hotellbrands i sin portofølje. Det mest kjente er nok Sheraton. Hotellkjeden har sitt eget bonusprogram som heter Starwood Preferred Guest.

Starwood har nettopp lansert en større salgskampanje. Denne innbærer at du kan oppnå hele 50% rabatt i forhold til normalpris. Dette tilbudet må bookes senest 31. januar og gjelder for opphold mellom 28. januar 2016 og 31. Mai 2016.

Du kommer til tilbudet ved å klikke på denne linken.

Starwood Asia Sale – Hvilke hoteller omfatter tilbudet?

Salget gjelder for hoteller i Asia, Australia og det øvrige Oceania. Utvalget av hoteller er meget bra. Det er spesielt to hoteller som er inkludert i tilbudet som vi vil presentere for dere.

The Naka Island – A Luxury Collection Resort & Spa Phuket

Luxury Colletion Resort „The Naka Island,“ ligger på Naka Island, en øy utenfor Phuket. Med speedbåt gjør man unna turen mellom en dedikert marina og hotelet på ca 10 minutter. Fra flyplassen i Phuket til marinaen kjører man greit på 25 minutter. Dette resortet, som også en en del av Starwood sitt salg, består utelukkende av villaer, hvorav flere av disse har eget svømmebasseng. Resortet er perfekt for et par rolige dager med dykking, bading og avslapping.

SPG Asien Sale - The Naka Island Phuket

En av våre medarbeider har besøkt stedet i 2015 og hadde et meget hyggelig opphold i sin Sea View Pool Villa. Som Platinum medlem i bonusprogrammet Starwood Preferred Guest (SPG) kan man i tillegg mellom kl 17 og 19 nyte gratis cocktails, vin, øl, champagne og alkoholfri drikke. For andre gjester er der både barer og restauranter som kan benyttes på stedet.

SPG Asien Sale - The Naka Island Phuket

Le Méridien Kuala Lumpur

Le Méridien Kuala Lumpur kan lett bli et favoritthotell. Det ligger praktisk plasser i sentrum av Kuala Lumpur, rett over gaten for stasjonen til ekspresstoget til flyplassen. Det flotte bassengområdet er også en stor fordel ved dette flotte hotellet.

SPG Asien Sale - Le Meridien Kuala Lumpur

Hotellet fremstår som splitter nytt etter en totalrenovering i 2015. I 33 etasje finner man en Club Lounge som nesten dekker hele etasjen. Hele dagen står det fremme snacks og alkoholfri drikke. På kvelden står kokker og byr på mat samt at man da også kan få alkoholholdig drikke. For å få tilgang til denne loungen må man enten betale for et Club Room, eller ha Platinum status i SPG. Totalrenoveringen inkluderte selvfølgelig også alle hotellrommene.

SPG Asien Sale - Le Meridien Kuala Lumpur

Dette salget byr på meget gode priser på mange fine hoteller i Asia. Skulle du allerede ha reiseplaner i den retningen i dette tidsrommet vil vi absolutt anbefale deg å sjekke ut disse tilbudene. Litt ekstra luksus på reisen har man bare godt av. Men husk at du må bestille senest på søndag, 31. januar.

 

Kommentar

  1. Tom B sier

    Svært gode hotell, og er verdt å betale for Club Loungen i Kuala Lumpur i mine øyne. Fantastisk service og mye god mat. Fant dessverre ikke mange gode dealer for Thailand og Malaysia i denne omgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *