SPG Hot Escapes: Gode hotell-tilbud de neste 6 ukene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hotellkjeden Starwood, som vel er mest kjent for hotell-brandet Sheraton, legger hver uke uten liste over hoteller som via SPG Hot Escapes Website tilbys med en betydelig rabatt. Denne gangen kan man spare mellom 20% og 40%, men du må bestille raskt. Faktisk senest i morgen, lørdag.

Det beste med dette tilbudet er at medlemmer av Starwood sitt bonusprogram, Starwood Prefered Guest (SPG) kan oppnå ytterligere 5% ekstra rabatt på de prisene som oppgis på hjemmesiden. Dette tilbudet gjelder for opphold de neste 6 ukene og må som nevnt bookes senest lørdag. Men det er ingen grunn til å fortvile. Lignende tilbud blir lagt ut så og si hver onsdag og fristen med å benytte tilbudet er lørdagen i samme uke.

Klikk her for å komme til tilbudene for SPG Hot Escapes

SPG Hot Escapes – Deltakende hoteller

Denne uken er der tilbud på 14 hoteller i Europa, 50 i USA og 7 i Asia. Vi presenterer her noen av dem:

The Westin Grand Berlin

Westin Grand Berlin er det lenge siden har vært med på SPG Hot Escapes tilbudet, og i alle fall ikke til 100 Euro pr natt. Hotellet plassering er meget sentralt i Berlin. Det ligger mer eller midre direkte på den kjente gaten Unter den Linden og det er kun få minutter å gå til Gendarmenmarkt og Brandenburger Tor. Berlin har også et meget godt utbygget nett av S-bahn, U-bahn og buss som gjør det enkelt å komme seg rundt i byen.

SPG Hot Escapes - The Westin Grand Berlin

Rommene, og hotellet i seg selv, er holdt i en «grand» stil.  Den som forventer seg et rom i moderne stil vil nok bli skuffet her. Hotellet tilbyr også et svømmebasseng og en stor hage. Hotellets lobby vil for mange være kjent fra filmen «Bourne Supremacy» hvor noe av filmens handling fant sted.

SPG Hot Escapes - The Westin Grand Berlin

Sheraton Toronto Centre

Sheraton Toronto City Centre ligger i downtown Toronto, rett ved deres City Hall. Kun 5 minutter unna finner du Shopping Mall Eaton Centre og i hotellets omgivelser finner du en hel masse restauranter og barer. Som SPG Platinum medlem, kan du forvente et oppusset Club Room som et minimum, og naturligvis tilgang til deres Club Lounge.

Sheraton Toronto Centre Club Lounge - SPG Hot Escapes

Også om du velger å ta føttene til hjelp, er det kort avstand til flere severdigheter i Toronto. Å gå til CN Tower tar deg bare 20 minutter. I tillegg ligger hotellet nærme subway’en  som tar deg videre rundt i byen. Skal du til flyplassen anbefales dog å ta taxi.

SPG Hot Escapes - Sheraton Toronto Centre

InsideFlyer | Kommentar

Det er mange riktig flotte hoteller tilgjengelig til veldig gode priser i dette tilbudet. Har du planer om å reise til Asia de neste 6 ukene og ikke har booket hotell enda, kan det være lurt å ta en titt på tilbudene da for eksempel begge Le Méridien Hotellene in Saigon og Bangkok er tilgjengelig. Sjekk gjerne også andre hoteller enn de som står i listen, da det har hendt at det faktisk har vært gode tilbud andre plasser også. Lykke til.

 

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.de av Steffen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *