Test: Park Inn by Radisson, Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Park Inn er et brand i hotellkjeden Rezidor, som vel er mest kjent for sine Radisson Blu-hoteller. Park Inn hotellene regnes som servicenivået under Radisson Blu men allikevel med god komfort og lavere pris.

Rezidor-kjeden er godt representert i Oslo med hele 6 Radisson Blue-hoteller (om vi tar med Gardermoen) og 3 Park Inn-hoteller. Ved mitt siste besøk i Oslo valgte jeg det Park Inn hotellet som ligger mest sentralt i Oslo. Hotellet ligger på hjørnet av Tollbugata og Øvre Slottsgate. Herfra er det kort vei til både Aker Brygge og Karl Johan. Akershus festning er også bare et par kvartaler unna.

Første inntrykk
Jeg ankom hotellet til fots fra Christiania Torv som ligger bare et kvartal unna. Det at hotellet ligger vegg i vegg med Forsvarets «hotell» Perminalen brakte tilbake gamle minner fra tiden i militæret hvor man noen få ganger fikk bo der når man ville tilbringe en permisjon i det Osloske.

Resepsjons-området ser lyst og innbydende ut. Litt merkelig plassering av en vegg gjør den kanskje litt uoversiktlig, og man skal et stykke nedover fra inngangen før man kommer til resepsjonen. Resepsjonen delte disk med hotellets bar, noe som vel sikkert gjør at de kan ha resepsjonist og bartender i ett.

IMG_7370

Jeg ble nå godt mottatt, og det var ingen kø da jeg sjekket inn allerede i 15 tiden. Kredittkort trukket, og nøkkelkort utlevert, og jeg var straks på vei til mitt rom som lå i hotellets øverste etasje.

Korridorene på hotellet er lyse med fargerike tepper.

IMG_7365

Rommet
Park Inn-hotellene har ikke mange rom-kategorier å velge mellom. Alt er stort sett standard-og superior-rom. Ettersom jeg har den høyeste statusen i deres bonusprogram, Club Carlson, hadde jeg fått en oppgradering til et superior-rom, og det skulle vise seg at dette også hadde egen veranda med et bord og to stoler.

IMG_7353

Rommet hadde en grei størrelse, skrivebord, god lenestol med bord og en grei dobbeltseng.

IMG_7357

Sengen hadde en lys-list lagt inn over og rundt sengegavlen, og det var egen betjening ved nattbordet hvor du kunne stille inn til den fargen på lyset til det du måtte ønske.

IMG_7364

Badet hadde også en overraskende grei størrelse. Og det hadde sågar toalettartikler fra Dove til gjestens bruk.

IMG_7358

IMG_7402

Der var ingen minibar på rommet, men det var både vannkoker og sånn kapsel-kaffe-maskin.

IMG_7360

Som en liten velkomstgave var der utplassert en asjett med en blåbær-muffin, delt i to og pyntet med et gult bær. Hyggelig nok det.

IMG_7359

Sovekvaliteten på sengen var veldig god, og jeg sov som en stein den natta. Dessverre skulle jeg alt for tidlig opp, men det er jo ikke hotellets feil.

Frokost/Bar/Restaurant
Hotellet har ikke en tradisjonell restaurant, men de serverer frokost, og også lunsj til konferansegrupper.

IMG_7404

Frokosten var meget bra. Faktisk mye bedre enn hva jeg hadde forventet meg, og i tillegg var den pent presentert.

IMG_7405

IMG_7406

IMG_7407

Hotellets bar har et hyggelig oppholdsområde, med forskjellige typer sittegrupper.

IMG_7366

Øvrige fakta om hotellet
Hotellet består av 118 rom, og kan også tilby 6 konferanserom. Selv om hotellet ikke tilbyr middagsservering, er det kort vei til et større tilbud av restauranter. Selv spiste jeg på Cafe Skansen på kvelden, noe som bare er et kvartal unna og der hadde de både god og rimelig mat. Jeg bestilte rommet via radisson.com og betalte drøye 1300 kroner for en overnatting med frokost.

Bilde fra Google Maps
Bilde fra Google Maps

Oversikt

Fordeler

+ Sentral beliggenhet
+ God frokost
+ Hyggelig betjening

Ulemper

- Her var det veldig lite å klage på

Rommets komfort

Fasiliteter

Service

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Park Inn leverer et helt greit hotell-produkt i hjertet av Oslo. Det er kort avstand til både shopping og restauranter. Hvis man ikke har bruk for flere fasiliteter på hotellet og ikke vil bruke mer på hotell enn nødvendig, så er Park Inn i Oslo et helt greit alternativ.

3.5

Kommentar

    • Erling sier

      Nuvel!
      Det var skiskytterVM i Oslo på dette tidspunktet og ikke så lett å finne ledige hotellrom. Til sammenligning kostet Radisson Blu hotellene fra 2500 kr til 3000 kr, og da er 1300 kr plutselig billig! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *