Enkel måte å tjene 500 poeng hos Starwood Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hotellkjeden Starwood, som vel er mest kjent for sine Sheraton hoteller har sitt eget bonusprogram. Det heter «Starwood Prefered Guest», og fungerer sånn i utgangspunktet som de fleste andre hotellkjeders bonusprogrammer, sånn litt enkelt fortalt.

Er du allerede medlem der, er du sikkert opptatt av å tjene så mange bonuspoeng som mulig. Da har du kanskje ikke fått med deg den nyeste muligheten til å enkelt tjene 500 ekstra bonuspoeng per natt ved opphold på kjedens hoteller.

Det eneste du må gjøre er å si nei takk til rengjøring av rommet under ditt opphold. Det gjelder naturligvis ikke natten du sjekker ut, men på de nettene du bor der utover en natt. Så kan du klare deg med de håndklærne du fikk da du sjekket inn, og ikke behøver noen til å re opp sengen din, er jo dette enkle poeng å hente hjem.

«Make a green c hoice» kaller Starwood dette tilbudet. Du kan lese mer om det på denne linken.

For å oppsummere de viktigste forholdene rundt dette tilbudet:

  • Du må overnatte minimum 2 netter for å kunne tjene de ekstra poengene.
  • Du får valget mellom en kupong verd $5 vpå deltakende mat og drikke steder eller 500 Starwood Preferred Guest Starpoints på de deltakende Sheraton, Westin, Luxury Collection, Le Méridien, St. Regis og W hotels.
  • Noen hoteller tilbyr kun 500 Starpoints, mens på hoteller i Asia Pacific-regionen tilbyr kun 250 Starpoints.
  • Starpoints alternativet er redusert til 250 på deltakende hoteller at participating Aloft, Element and Four Points by Sheraton hotels.
  • Minibar og amenities på badet vil ikke automatisk bli fylt opp på rommet, men selv om du benytter Make A Green Choice tilbudet kan du kontakte housekeeping for å få nødvendige tilleggsleveringer.

Vår vurdering er at dette er en lettvint måte å tjene 500 ekstra poeng per natt. Bare tenk på hvor mange poeng det blir om du bor ei uke eller to….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *