Hilton Honors forlenger Points Unlimited-kampanjen

Hilton Honors Points Unlimited

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På grunn av den pågående koronakrisen har Hilton Honors bestemt seg for å utvide Points Unlimited-kampanjen sin fram 31. mai.

Det har vel knapt noen nyhetsverdi for de fleste av oss, men akkurat nå tar vi det vi får av positive nyheter. Hilton Honors har bestemt seg for å utvide den pågående Points Unlimited-kampanjen sin fram 3. mai til 31. mai.

Betingelsene for kampanjen er enkel. Som medlem får 2 000 ekstra bonuspoeng for hvert opphold og 10 000 ekstrapoeng etter 10 netter. Du må registrere deg for å ta del i kampanjen. Hvis du ikke har gjort det allerede, kan du gjøre det her på Hilton Honors’ nettside.

Hilton Honors Points Unlimited

Var dette det beste Hilton hadde å by på?

Det er på sin plass å spørre om denne generøse utvidelsen egentlig har noe for seg. Per i dag er det ingenting som tyder på at vi reiser som normalt igjen innen utgang av mai. Kanskje prøver Hilton å gjøre det litt lettere å nå ekstrabonus på 10 000 poeng for hver tiende natt?

Ser vi litt framover i tid må hotellkjedene komme opp med noe langt bedre enn dette for å vinne kundene tilbake. Mange av oss klør etter å reise og vil nok reise så snart vi kan uansett. Mange andre, både fritids- og forretningsreisende, vil nok likevel være tilbakeholdne med å reise med mindre det er strengt nødvendig i lang tid framover.

Vi får bare håpe på at noe mye er på vei …

Basert på en artikkel av Craig Sowerby for InsideFlyer.co.uk

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *