Nordic Choice Club fryser medlemsnivå i 12 måneder

Nordic Choice Club fryser medlemsnivået ditt i 12 måneder

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ikke lett å samle bonuspoeng når man ikke reiser, noe som dessverre er en realitet for de fleste av oss akkurat nå. Flere og flere bonusprogrammer har derfor valgt å fire på kravene for å beholde status i inneværende år. Nå følger også Nordic Choice Club etter med en svært generøs statusfrys.

Som vi skrev om for noen dager siden, har en rekke av hotellkjedenes bonusprogrammer kommet med tiltak som gjør det lettere for sine beste kunder å beholde status i inneværende opptjeningsår. Radisson Rewards har vært blant de mest generøse og forlenget kundenes medlemsnivå med 12 måneder. Nå følger også Nordic Choice Club etter med 12 måneders statusfrys.

Nordic Choice Club

Du kan fortsatt stige i gradene

Betingelsene for Nordic Choice Clubs utvidelse av medlemsnivået er enkle. Gyldigheten på alle medlemsnivåer utvides med ett år. Hvis perioden din egentlig skulle være til juni 2020, varer den nå i stedet til juni 2021. Beslutningen har tilbakevirkende kraft fra februar 2020. Hvis du har blitt nedgradert i denne tidsperioden vil du bli oppgradert igjen.

Skulle du på en eller annen måte ikke være omfattet av noen form for reiserestriksjoner, kan du selvfølgelig fortsatt stige i gradene.

Foto: Nordic Choice Hotels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *