Få Hilton Honors Gold etter fire opphold!

Få Hilton Honors Gold etter bare fire opphold

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton har flere snarveier til høyere status i fordelsprogrammet sitt Hilton Honors. Denne gangen er det heller ikke snakk om en status match, men en mulighet som i praksis er åpen for alle.

Hilton Honors har en usedvanlig generøs snarvei til gullstatus som de kaller MVP Fast Track. Med denne muligheten vil du kunne få gullstatus i to år etter bare fire opphold, som ikke behøver å være lenger enn én natt. Hilton Honors Gold gir en rekke gode fordeler når du bor hos hotellkjeden, som oppgraderinger og ekstra bonuspoeng.

Hilton Okinawa Sesoko Resort
Hilton Okinawa Sesoko Resort. Foto: Hilton

Hilton går særdeles bredt ut med dette tilbudet, som er åpent for alle som er idrettsutøvere, eller på en hvilken som helst måte tilknyttet idrettslag, sportsklubb, sportsrelatert selskap eller idrettsarrangement. Mange av oss er vel, aktivt eller passivt, medlem av et treningssenter, bedriftsidrettslag eller bowlingklubb. Man kan vel også kalle seg idrettsutøver så lenge man relativt nylig har gjennomført minst en joggetur eller spilt et slag biljard eller dart på den lokale puben? Her er det mange muligheter.

Fra forumet: Erfaringer med Hilton Honors

Dersom du ikke føler deg truffet av noen av disse rollene, er dette uansett nok et argument for å komme i gang med trening. Teknisk sett er dette egentlig en formalitet, da du uansett ikke behøver å dokumentere noe medlemskap.

Betingelser

Du må først registrere deg som medlem av Hilton Honors, som du kan gjøre på denne siden. Her kan du også registrere deg for MVP Fast Track dersom du allerede er medlem. Deretter må du i løpet av denne perioden gjennomføre minst fire kvalifiserende opphold for å få gullstatus.

Få Hilton Honors Gold etter bare fire opphold

Når du først har fått gullstatus beholder du denne ut inneværende år og hele neste år, fram til mars 2022.

Husk at oppholdene må bookes direkte hos Hilton for å være tellende. Oppholdet kan gjerne være bare én natt, men husk at flere etterfølgende netter bare teller som ett opphold, selv om de er på separate bestillinger.

Takk til InsideFlyer.co.uk som tipset oss om denne saken.

Foto: Hilton

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *