Ny hotellstjerne til Comfort Hotel Bergen Airport!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels har fostret nok et hotelltalent. Erlend Fardal Lunde gir fra seg stafettpinnen i Clarion Collection Hotel til fordel for Comfort Hotel. 3. oktober startet han som hotelldirektør hos Comfort Hotel Bergen Airport – Bergens nyeste hotelltilskudd med åpning i februar.

Blanke ark er det ikke alle som får muligheten til å starte med i denne bransjen, og det er dette som trigger meg noe sinnsykt akkurat nå! Jeg gleder meg ekstremt til å bygge mitt eget team fra grunnen, og ser på dette som en unik mulighet til å skape en ledergruppe på hotellet som bidrar til å styrke byen og byens omdømme,

Erlend Fardal Lunde, Hotelldirektør

Lang fartstid tross ung alder

Fardal Lunde startet sin hotellkarriere hos Quality Hotel Sogndal i 2009. Allerede i 2011 ble han, som 23 åring, hotellsjef ved hotellet. De siste årene har han jobbet som Direktør for Clarion Collection Hotel Kysten. Med meget imponerende resultater.

– Erlend er en perfekt match til Comfort Hotel. Med energi, mot og begeistring har han bidratt til imponerende resultater på sine tidligere arbeidsplasser. Erlend er akkurat det vi trenger på flyplasshotellet, Comfort Hotel Bergen Airport – han er ung, nytenkende, engasjert og kreativ, og har allerede bevist at han har høye ambisjoner for hotellet. Vi er veldig glade for å ha han med på laget, sier Solveig Mathea Voldheim, driftsdirektør for Comfort Hotel i Norge.

Comfort Hotel Bergen Airport åpner februar 2017. Hotellet blir Bergens nye arena for dagmøter og reisende til og fra Bergen Airport. Hotellet får 304 rom, treningstudio, 12 trådløse møterom, restaurant og bar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *