Hyatt Gourmet Club: en ukjent juvel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hyatt Gourmet Club er en interessant fordelsklubb som få har hørt om. Dersom man skal bo på et Hyatt-hotell i Tyskland eller i Polen, kan medlemskap være en meget god investering.

Medlemskap koster 235 Euro for et år – et beløp som betaler seg selv på grunn av fordelene.

Som medlem vil du motta en pakke med blant annet ditt Hyatt Gourmet Club medlemskort, som ser slik ut:

EPSON MFP imageEPSON MFP image

 

Som medlem får du følgende fordeler:

12 gratis måltider i restaurantene på tyske Hyatt-hoteller, når du spiser sammen med minst én annen person. Baksiden av kortet har 12 «klipp», som merkes av betjeningen etter hvert bruk. En tilleggsfordel er at kortet er overførbart. Det vil si at du kan låne bort kortet til venner eller familie, slik at de kan benytte seg av de samme fordelene!

En gratis overnatting som kan benyttes på det hotellet hvor du tegner medlemskap. (Enten Grand Hyatt Berlin, Park Hyatt Hamburg, Hyatt Regency Düsseldorf, Hyatt Regency Köln, Hyatt Regency Mainz, eller Hyatt Regency Warszawa.) Gratisnatten er i form av en kupong som følger med i medlemspakken. En natt på eksempelvis Grand Hyatt Berlin koster fort det samme som medlemsavgiften, så her har medlemsskapet allerede betalt seg selv.

En gratis flaske champagne. Dette er en kupong som kan innløses i en av hotellenes barer eller restauranter, eller flasken kan fås levert på rommet. På Grand Hyatt Berlin, er champagnen av typen De Saint Gall, Brut Premier Cru, til en verdi av 85 Euro.

Seks kuponger for hotellopphold til eksklusive Gourmet Club-priser. Disse er €180 for Berlin og Hamburg, €160 for Düsseldorf, €145 for Köln og Mainz, og €100 for Warszawa. Disse kupongene er også fullt overførbare, hvilket betyr at du kan gi eller bytte dem bort.

Slik ser kupongene ut:

EPSON MFP image

VIP-adgang for to personer på nattklubbene ADAGIO i Berlin og i Zürich.

Vervepremie: Hvis du verver et medlem til Hyatt Gourmet Club, får du en kupong for en gratis flaske champagne. Verving kan gjøres ved å fylle ut en vervekupong som følger med i medlemspakken, eller man kan sende en epost til Gourmet Club.

Ubegrenset antall rabatterte måltider ved andre Hyatt-hoteller som deltar i programmet «Club at the Hyatt», med følgende betingelser:

1 gjest: 10% rabatt

2 gjester: 50% rabatt

3 gjester: 33% rabatt

4 gjester: 25% rabatt

5 gjester: 20% rabatt

6 eller flere gjester: 15% rabatt

Her er en oversikt over hvilke hoteller som deltar i «Club at the Hyatt»:

Club at the Hyatt

 

(Klikk på bildet for å se full størrelse.)

Når man oppsummerer alle fordelene, ser man raskt at investeringen er vel verd pengene.

Dersom du ønsker å benytte deg av det gode tilbudet som Hyatt Gourmet Club er, så send meg gjerne en privat melding så jeg kan verve deg. (Det er jo dumt å la en flaske champagne gå til spille.)

For øvrig kan du finne innmeldingsblankett her:

Gourmet Club form

Kom gjerne med spørsmål eller kommentarer i kommentarfeltet under artikkelen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *