InsideFlyer: Nå med eget forum for gode reisetilbud

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi på InsideFlyer jobber hele tiden med å legge forholdene til rette for at deg slik at du kan utnytte gode tilbud og ikke minst gode tips og triks som vil være til hjelp for deg både før og under og etter en reise.

Siste gren på denne stammen er at vi i vårt forum har opprettet et nytt underforum som vi har gitt navnet «Reisedeals». På dette forumet kan alle som vil dele gode tilbud på reiser man har funnet på nettet, og en av de beste fordelen er at du kan registrere deg til å overvåke forumet. Det vil si at du kan, hvis du selv ønsker det, få en e-mail hver gang det kommer en ny post i dette forumet.

Vi ønsker å gjøre det enkelt, slik at en hver ny reisedeal som det postes om skal være i en egen post. På denne linken finner du en tråd i vårt forum som viser hvordan du kan bidra med å poste nye reisedeals om du finner en som er verd å dele med oss andre. I post 3 vil du finne en brukerveiledning i hvordan du skal gå frem for å overvåke tråden og få melding når det kommer nye deals på forumet.

Du finner selve Reisedeal-forumet her på denne linken.

Håper du finner glede og nytte i dette nye tilbudet vårt til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *