KLM og Air France inkluderer setevalg i flere billettyper

KLM Airbus 330-200 økonomiklasse setevalg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reisende som flyr KLM og Air France i økonomiklasse har lenge måttet betale ekstra for setevalg. Ikke bare vært for Economy Comfort-seter og to-setere, men også standardseter. I alle fall fram til nå. Flyselskapene har i sin nye prisstruktur faktisk inkludert setevalg i flere billettyper enn tidligere.

Flyselskapene gir og tar. Så sent som i går skrev vi om hvordan reisende med KLM og Air France måtte betale ekstra for innsjekket bagasje på enda flere billettyper enn tidligere. Når det gjelder setevalg har imidlertid de to flysekspaene blitt rausere. Reisende med Flex-billetter til Europa, Sentral-Amerika, Sør-Amerika, Afrika, Midt-Østen, India og Asia kan nå velge standardseter gratis hos KLM og Air France. Flex-billettene er ofte en god del dyrere enn Light-billettene. Hvis du uansett trenger fleksibilitet, er dette likevel en fin bonus.

KLM Airbus 330-200

På reiser til USA, Canada og Mexico er setevalg inkludert også på Standard-billetter.

Prisforskjellen mellom Light- og Standard-billetter er ikke alltid så stort. Dersom du ikke har Elite-status og likevel skal ta med deg bagasje, bør du vurdere å kjøpe en Standard-billett som også inkluderer setevalg. Da behøver du ikke å stresse med å sjekke inn 24 timer før avreise for å sikre deg favorittsetet.

Bonusbilletter

Det virker som om bonusbilletter også inkluderer setevalg. Jeg la merke til dette selv på en bonusflygning i Europa. Siden bonusbilletter alltid inkluderer innsjekket bagasje, kan bonusbilletter innenfor Europa av og til også være en god deal.

Denne artikkelen ble skrevet av The Flying Dutchboy for InsideFlyer.nl.

Foto: KLM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *