Le Meridien Nice

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

IMG_3923

Dersom en først har reist til Middelhavet er det jo fint at en kan se havet fra hotellet. Le Meridien Nice Hotellet kan tilby dette og ligger meget sentralt langs strandpromenaden, en må bare tusle over veien for å komme ned til stranden.  I tillegg stopper flybussen rett ved hotellet,  det er kort vei til gamlebyen og det er flere restauranter like i nærheten.

Vi ankom hotellet 13.00 og hadde varslet tidlig ankomst. Vi fikk allikevel beskjed om at rommet ikke var klart enda, men vi gjorde unna alle formalia. Da vi hadde satt oss ned for å studere by-kartet kom resepsjonisten bort og fortalte at rommet allikevel var klart selv om det ikke var oppdatert i hennes system.

Vi hadde bestilt et Classic room funnet til spesialpris (134 Eur) på Beaththetimerdotcom.  “Best Available Price” var 229 Eur. På grunn av Platinum status ble vi oppgradert til Executive rom med delvis havutsikt. Rommet utenom badet var nylig pusset opp, og hadde en terrasse på 17 kvadrat med to solsenger. Minibaren var heldigvis ikke av den kjipe typen du blir belastet for med en gang en rører noe av innholdet. Eneste vinalternativet var en halvflaske Champagne. Det var ikke kaffemaskin eller vannkoker på rommet. En kunne imidlertid får en cappuccino eller espresso per pers i lobbybaren pr dag. Internett er for øvrig gratis for alle i lobbyområdet.

 

Executive rom med ekstra seng
Executive rom med ekstra seng
Sittegruppe
Sittegruppe
Bad
Bad
Standard produkter
Standard produkter
Stort dusjhode, men ikke separat dusj fra badekar
Stort dusjhode, men ikke separat dusj fra badekar
Veranda med bord og solsenger
Veranda med solsenger og bord
Minibar
Minibar

Platinumstatusen gav gratis internett og frokostbuffe. Denne var innholdsrik med eggerøre, ordentlig kaffemaskin, oppskåret frukt, diverse bakst og ferskpresset appelsinjuice. Som platinum medlem i SPG er en garantert sen utsjekk til 16.00 på byhoteller. Imidlertid var det ikke mulig å få bekreftet sen utsjekk før på avreisedagen fikk vi beskjed om.

 

Det er et oppvarmet basseng på taket, men bare et par lounge-stoler ved selve bassenget, ingen solsenger. Det er i tillegg restaurant og lounge der oppe med en fantastisk utsikt over Middelhavet. Prisene holder nesten norsk nivå. Med SPG-medlemskap får du 15% rabatt på mat, men ikke drikke.

Basseng
Basseng

 

Restaurant på taket
Restaurant på taket

Vi fikk mye valuta for pengene, men det er mye på grunn av platinumstatusen og spesialprisen vi fant. Standarden er ikke spesielt god sammenlignet med andre Le Meridienhoteller. Det er heller ikke til å komme bort fra at promenaden i Nice er dyr, men utenom sesongen er det overkommelige priser. Terningkast er gitt i forhold til hva vi betalte for rommet.

Terningkast 7 av 10
[box style=’info’]Quickfacts:
Lokasjon: Strandpromenaden Nice
Rompris: Tilfeldig nettsøk i Oktober ca rom fra 229,- Eur
Bonuspoeng opptjent / program: SPG 1500 poeng, inkludert bonuser
Hjemmeside: spg.com
Fordeler: Sentral plassering for turister og terrasse på rommet.
Ulemper: Til tider veldig dyrt, Classic rom vender inn mot bakgård.[/box]

[box style=’note’] Les mer om Le Meridien og andres erfaringer. Klikk her[/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *