My Flights-appen offline!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere skrevet en svært positiv omtale av My Flights-appen til iPhone. Nå ser det dessverre ut som om appen ikke lengre kommer til å fungere..

Det er My Flights som selv har skrevet en kort melding på sine nettsider som virker å være spikeren i kisten for den svært populære reiseappen. De skriver at «My Flights is now offline for the foreseeable future. Thank you to all our users for your support over the years, and we hope to be back one day in the future».

På appens Facebook-side utdypes det mer litt mer info, og her henviser de til at Amadeus (bookingsystem for flybilletter) har sperret adgangen. Selskapet spekulerer i om dette har sammenheng med at Amadeus har relansert sin egen app, CheckMyTrip, nylig. De skriver «Unfortunately it looks like My Flights is now offline for the foreseeable future, due to Amadeus preventing My Flights from accessing bookings. This coincides with the launch of their own updated app».

Dette er mildt sagt kjedelige nyheter for alle oss som har benyttet denne appen som vår primære reiseplanlegger. Appen har vært svært godt likt, blant annet siden den varsler deg svært tidlig om alt fra endringer på materiell, seteendringer med mer. Vår vurdering er at My Flights har vært å foretrekke fremfor Amadeus’ egen app, da den har virket raskere i bruk, samt at den etter vår erfaring gir deg enda mer informasjon om flytyper, billettklasser etc.

Brukerne av vårt forum har funnet ut at man fortsatt kan benytte appen ved hjelp av TripIt, men det er usikkert om dette vil fungere like godt som tidligere, da spesielt med tanke på varsel om endringer. Følg diskusjonen på vårt forum.

Basert på My Flights egne oppdateringer ser det mørkt ut for en løsning, men vi håper i det lengste at My Flights kan få tilbake de adgangene som trengs for å fungere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *