My Flights tilgjengelig igjen!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I går skrev vi at vår favoritt reiseapp, My Flights, var offline på ubestemt tid etter problemer med tilgang til Amadeus’ reservasjonssystemer. Nå kan det se det ut til at man har kommet til en midlertidig løsning, og at en permanent løsning er underveis..

Det var My Flights selv som meldte at man kom til å være offline på ubestemt tid, grunnet problemer med å få adgang til Amadeus. Basert på deres nyhetsoppdatering virket det ikke som om man regnet med at det var mulig å finne en løsning. My Flights rapporterer nå at man på bakgrunn av tusenvis av henvendelser fra fornøyde brukere, har forsøkt å få til en avtale med Amadeus, noe som kan se ut til å lykkes.

På appens Facebook-side skrives det nå i dag at «I’m pleased to say that while I work with Amadeus on the finer details of the final solution, they’ve re-instated access, so normal My Flights services are now resumed». De takker også Amadeus og deres team for arbeidet med å komme til en endelig løsning.

Vi er svært glade for disse nyhetene og håper at det ikke vil komme uforutsette problemer i veien for at appen igjen kan være online på permanent basis. Appen har blitt en favoritt blant våre brukere grunnet sin gode funksjonalitet og interface.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *