Det nærmer seg slutten for US Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Prosessen med å slå sammen to av de største flyselskapene i USA, American Airlines og US Airways ender 17. oktober 2015 med nedleggelsen av US Airways som et separat varemerke. Denne prosessen ble startet i 2013,

For passasjerer som har en booking med US Airways etter 17. oktober betyr dette at bookinger vil bli oppdatert med nye American Airlines flightnummere og alle bookinger flyttes kontinuerlig over i American Airlines sitt bookingsystem. Og det er et tidskrevende arbeid. Det erfarte man da United Airways fusjonerte med Continental og man valgte å flytte alt på en gang. Dette førte til et stort kaos for kundene den gang. En stor del av arbeidet er allerede gjort, men de har stadig noen utfordringer igjen før alt er på plass.

Utover dette har man rettet flere avganger etter den 17. oktober på forhånd for å minimere de problemene som kan oppstå ved overflytting av bookingdata.

Har du en US Airways reservasjon, kan det med andre ord være en ide å holde øynene åpne for mulige endringer som kan dukke opp.

 

Artikkelen er opprindelig skrevet av PC Reithe fra Bonusfeber.se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *