Nå har Norwegians høstsalg startet!

Nå har Norwegians høstsalg startet!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I går slapp SAS en ny runde med sin kampanje 1 million billige reiser på sas.no. I dag startet Norwegians høstsalg med mange spennende destinasjoner til svært gode priser.

Utvalget av reisemål i Norwegians høstsalg er svært omfattende med hele 82 destinasjoner bare fra Oslo Lufthavn. Til Vilnius og London starter prisene på bare 199 kroner, og om du er litt fleksibel på reisedato er det fullt mulig å finne tur/retur-reiser til rundt 500 kroner. Du finner også mange andre populære europeiske storbyer fra 299,- og 399,- kroner én vei.

For fullstendig oversikt, se kampanjesiden for Norwegians høstsalg.

Oslo – USA for under 2500 tur/retur

Dersom det frister med en litt lengre tur er også flere amerikanske byer med på Norwegians høstsalg. Her starter prisene på 999 til 1199 avhengig av destinasjon. Noen stikkprøver i lavpriskalenderen viser at det er fullt mulig å finne tur/retur-reiser med 5-7 dagers opphold til under 2500 kroner dersom du er litt fleksibel på reisedatoer.

By på oppgradering til premium med Norwegian!
Norwegians Premium-kabin Boeing 787 Dreamliner. Foto: norwegian.no

Fra Oslo betjenes Norwegians amerikanske destinasjoner med den populære flytypen 787 Dreamliner. Disse flyene er også utstyrt med en premiumkabin dersom du vil reise litt mer behagelig. Nå er det også mulig å by på oppgradering til Premium om du har en vanlig LowFare-billett.

Bergen – USA med 737 MAX

Reiser du ut fra Bergen har du også mulighet til å prøve Norwegians splitter nye 737 MAX, et av verdens mest moderne og miljøvennlige fly. Både Providence/Boston og New York-Newburgh er mulig å finne til under 2000,- kroner tur/retur. Dette er imidlertid sesongruter med siste avgang i hhv. oktober og desember.

Norwegian Boeing 737 MAX

Betingelser og tilgjengelighet

Siste frist for å benytte seg av Norwegians høstsalg er 4. september 2017. Reisen må være avsluttet senest 31. mai 2018. Noen stikkprøver på utvalgte destinasjoner viser at tilgjengeligheten på de billigste billettene varierer fra destinasjon til destinasjon. Som med alle kampanjer på denne typen vil de mest attraktive tilbudene gå først, så det lønner seg å være tidlig ute.

Bruk og opptjening av Norwegian Reward

Norwegians bonusprogram Norwegan Reward skiller seg fra de fleste andre bonusprogrammer ved at poengene har en fast verdi og kan brukes ved alle billettkjøp. Dette gjør at billige flybilletter også gir billige bonusreiser.

Du opptjener Cashpoints på alle reiser basert på «status» og billettpris. Du kan lese vår Norwegian Reward-guide for å se hvordan du får mest mulig ut av medlemskapet ditt. Betaler du reisen med et Bank Norwegian-kredittkort kan du også få ekstra poengopptjening.

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *