Ny Business Class på vei fra Qatar Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

DOHA: På dagens andre pressemøte i Doha, løftet His Excellency Akbar Al Baker på sløret for flere nyheter, som passasjerene kan oppleve fra Qatar Airways i fremtiden. Blant annet om vi i Skandinavia får lov til å oppleve det nye Airbus A350XWB-flyet.

La oss med det første avsløre, at det er i Qatar Airways sine planer at A350XWB skal erstatte de europeiske ruter, som idag flys med Boeings Dreamliner 787-fly – og dermed også København, Stockholm og Oslo. Nærmere det ville han ikke komme inn på detaljene i ruteplanleggingen – heller ikke eventuelt når. Planen er altså at A350XWB skal erstatte Dreamlineren på mange europeiske ruter.

Med tanke på serviceklassene ombord var det nyheter. Allerede i 2016 vil Qatar Airways introdusere en helt ny Business Class, som erstatning for den de har nå og allerede kaller Super Business Class. Denne businessklassen vil ifølge Al Baker være så god at First Class vil bli unødvendig på de fleste ruter. Derfor vil Qatar også i fremtiden kun ha First Class på deres Airbus A380-fly. Den nye Business Class vil blant annet ha en dobbeltseng, men til Business Class pris.

Som svar på Etihad sin introduksjon av deres Residence Suites, hvor man har sin egen leilighet, sa Al Baker, at han naturligvis ikke ville finne seg i at noen er bedre enn Qatar, og at man kan også forvente et lignende produkt fra dem.

Opprinnelig skrevet av Flemming Poulsen på Bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *