Første del av nye KLM non-Schengen Crown Lounge har åpnet

KLM non-Schengen Crown Lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

KLM Royal Dutch Airlines har åpnet den første delen av sin nye Crown Lounge på non-Schengen-området på Schiphol- flyplassen i Amsterdam. Loungen har fått et helt nytt oppsett og en oppdatert atmosfære for den ultimate kundeopplevelsen.

Selv om den nye KLM Crown Lounge ikke er helt ferdig enda, kan reisende allerede benytte seg av det som foreløpig er klart. Den nye loungen byr på de nyeste innen teknologi og innovasjon, med topp service og servering. Resten av oppussingen ventes å stå ferdig sommeren 2019, når flyselskapet KLM feirer sitt 100 års jubileum.

Nye service- og serveringskonsepter

Summen av et nytt konsept for mat og drikke, nytt kjøkken, digitale innovasjoner og enda bedre service fra loungepersonalet, skal gi en helt ny opplevelse av loungen for reisende.

KLM Crown Lounge ligger mellom E- og F-piren i non-Schengen-området på flyplassen i Amsterdam. Loungen er et tilbud til KLMs viktigste kunder som reiser på interkontinentale flygninger. Loungen vil være lett å finne takket være det imponerende inngangspartiet på Holland Boulevard. Reisende får nå også selvbetjeningstilgang ved å skanne boardingkortet for å komme inn. Loungen ligger i andre og tredje etasje, og nås med heis eller rulletrapp.

– KLM har som mål å tilby den mest attraktive loungen i verden og skal være et reisemål i seg selv. Den loungekonseptet passer sømløst med KLM strategi om å levere det beste innen kundeopplevelse, innovasjon og service. Med den renoverte loungen får KLM en unik mulighet til både å ivareta eksisterende kunder og ønske nye kunder velkommen, sier Boet Kreiken, EVP Customer Experience i KLM. – Vi har også startet oppussingen av den andre delen av loungen. Etter åpningsfesten sommeren 2019 vil KLM non-Schengen Crown Lounge være fullstendig ombygget og klar til å gi våre reisende en eksepsjonell og minneverdig opplevelse.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ny Innredning og inventar

Den nye innredningen er bygget opp av ulike soner som skal tilfredsstille de reisende sine ulike krav og ønsket. Det vil være soner for arbeid, avslapping, mat og drikke, underholdning og gourmetmat. Kapasiteten er også utvidet til å takle den forventede besøksveksten. Den nye loungen vil være på 6800m2 og er dermed dobbelt så stor som den gamle loungen. Når hele den nye loungen står ferdig vil den ha et areal på hele  og tilby hele 1 500 sitteplasser, mot 800 sitteplasser før ombyggingen startet.

Du finner flere saker om flyselskapet KLM i arkivet vårt.

Foto: KLM Royal Dutch Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *