Nytt Flash-sale hos Hilton Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hotellkjeden Hilton lanserte 29. mars et nytt Flash-sale hvor det loves opp til 40% rabatt på flere av selskapets hoteller i Asia, Australia, New Zealand. India og Maldivene er sågar inkludert i tilbudet.

Du har frem til 4. april med å bestille fra dette tilbudet. Prisene er gyldig for opphold fra 1. april og ut året, så det er ganske så generøst.

Og her kan man finne mange gode priser. Spesielt i Thailand er det mange hoteller med 40% rabatt. Alle Hilton hotellene i Bangkok er med på tilbudet, i tillegg til Hilton Pattaya, Hilton Phuket og Conrad Ko Samui. Med en pris fra 108 USD per natt for Millenium Hilton i Bangkok og 143 USD for Conrad Bangkok bør det være gode alternativer hvis du planlegger tur til den Thailandske hovedstaden. Også i Singapore er kjedens Hilton og Conrad hotell med på tilbudet, og det nye Conrad Hotellet som snart åpner i Manila er tilgjengelig fra 114 USD per natt.

I India kan du finne hoteller ned i 54 USD per natt, og det er et godt utvalg av hoteller å velge i. Også i Australia og Japan er det mange gode tilbud.

Finn de beste tilbudene selv ved å klikke på denne linken.

300316 01 300316 02

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *