Studio Suite på Pan Pacific Whistler Mountainside

Pan Pacific Whistler Mountainside

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Pan Pacific Whistler Mountainside er et av to Pan Pacific-hotell i Whistler Village. Hotellet har fått flere utmerkelser og er blant annet kåret til Canadas beste skihotell av World Ski Awards fire år på rad. Med tilbakemeldinger i toppsjiktet på de fleste bookingsider og gode priser på reisedatoene så dette hotellet ut som et trygt valg.

Pan Pacific Whistler Mountainside åpnet i 1997 og har 121 rom i kategoriene Studio Suite, One Bedroom Suite og Two Bedroom Suite. Rommet vi hadde booket var av typen Studio Suite Upper Floor, som ligger i 6. til 9. etasje i hotellet.

Beliggenhet

Whistler ligger ca. 120 km nord for Vancouver i delstaten British Columbia i Canada. Det er enkelt å komme seg hit med bil eller buss fra flyplassen eller fra sentrum av Vancouver. Harbour Air har også to daglige avganger med DHC-3 sjøfly fra Vancouver Harbour.

Harbour Air DHC-3 og DHC-6
Harbour Air har to daglige avganger til Whistler fra Vancouver Harbour

Pan Pacific Whistler Mountainside ligger i utkanten av Whistler Village, knapt 50 meter fra gondolene og skiheisene som går opp til Whistler Mountain og Blackcomb. Det er likevel ikke mer enn 1-5 minutters gangavstand til de meste av butikker og restauranter i Whistler Village.

Ankomst og innsjekking

Lobby og resepsjonsområde er varmt og hyggelig innredet i typisk skihotell-stil. Betjeningen var smilende og imøtekommende, og fortalte uoppfordret om hotellets fasiliteter og ga oss instruksjoner om hvor og hvordan vi skulle parkere i hotellets parkeringskjeller.

Rommet

Studio Suite-rommene er 38 m2 store og har store vinduer som går fra gulv til tak. Interiør og innredning går mye i lakkert lønnetre og fremstår som litt umoderne. Alt er imidlertid i god stand og det er likevel varmt og hyggelig, om ikke luksuriøst.

Utsikt fra rommet over nabohotellet «The Mountainside Lodge»

Rommene er innredet som leiligheter med fullt utstyrt kjøkken, spiseområde og stue. På kjøkkenet finnes komfyr og stekeovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, vannkoker, kjøle-/fryseskap og det man måtte trenge av kopper, kar og bestikk.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Stuen er innredet med sitteplasser for 3-4 personer og har en fin gassfyrt peis som sikkert kommer godt med hvis man bor her om vinteren.Pan Pacific Whistler Mountainside - stue

Sengen kan slås opp mot veggen når den ikke er i bruk og fremstår da som et klesskap. Dette gir betydelig mer romfølelse, men selve prosessen med å felle sengen opp og ned oppleves som litt knotete. Sengen er i tillegg litt liten og når ikke helt opp hva gjelder komfort, og oppleves kanskje som rommets svakeste punkt.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Rommet har også balkong, men den er streng tatt for liten til å være egnet for varig opphold.

Badet er litt trangt, men fungerer helt greit. Det er utstyrt med dusj og badekar. Vanntrykket er godt og temperaturen på vannet er stabil og lett å justere. Badet har et greit utvalg av baderomsprodukter av god kvalitet.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Rommet har også safe, strykejern og strykebrett, badekåpe og tøfler. Hotellet tilbyr også gratis WiFi som fungerte bra gjennom hele oppholdet.

Mat og drikke

Dubh Linn Gate Irish Pub and Patio ligger i første etasje på Pan Pacific Whistler Mountainside. Om sommeren serverer de frokost fra klokken åtte om morgenen og holder åpent til klokken ett på natten. Jeg har lest blandete tilbakemeldinger på restauranten fra andre gjester, men ble positivt overrasket. De hadde godt utvalg av varierte frokostretter og tradisjonell pubmat av høy kvalitet til lunsj og middag. De har også et godt utvalg av både lokalprodusert og importert øl på tårn og flaske, samt en voksen coktail-meny.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Restauranten har også en romslig uteservering og kunne by på live musikk fra kl. 21 hver kveld mens vi bodde på hotellet.

Andre fasiliteter

Utendørs har hotellet et stort oppvarmet saltvannsbasseng og to boblebad med fjellutsikt. Treningsrommet er lite, men har det nødvendige av treningsutstyr og holder høy kvalitet. I tilknytning til basseng og treningsrom er det også romslige garderober og et eukalyptus-dampbad.

Hotellet har i tillegg til vaskeritjeneste også et selvbetjent vaskeri. Dette er veldig praktisk siden man besøker Whistler for utendørsaktiviteter.

Det er også en sportsbutikk i lobbyetasjen som selger og leier ut ustyr for både sommer- og vinteraktiviteter.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Pris og booking

De beste prisene fikk vi ved å booke direkte fra hotellet hjemmeside. For fire netter betalte vi 1058 CAD inkludert skatt og serviceavgifter, som tilsvarer 6623 kroner med dagens kurs. Dette gir et gjennomsnitt på 1655 kroner pr. natt. I tillegg til en litt bedre pris fikk vi også frokostkuponger til en verdi av 30 CAD pr. dag ved å booke direkte.

Parkering koster 28 CAD pr. døgn hvis du parker selv eller 32 CAD pr. døgn for betjent parkering.

Lojalitetsprogram

Pan Pacific Whistler Mountainside er en del av Global Hotel Alliance (GHA) og deltar i lojalitetsprogrammet Discovery.

Oversikt

Fordeler

God pub/hotellrestaurant
Store rom
Rom i leilighetstil med bra kjøkken
Selvbetjent vaskeri
Mye for pengene

Ulemper

Noe umoderne interiør og innredning
Sengen er bare middels bra
Dyr parkering

Service

Beliggenhet

Rom

Funksjoner

Verdi

Overall Rating

Konklusjon

Pan Pacific Whistler Mountainside er ikke av de billigste hotellene i Whistler, men også langt i fra det dyreste. På tross av at rommene begynner å bli moden for oppussing, er alt i god stand. Beliggenheten er uslåelig og alt i alt er dette et flott hotell. Prisene er heller ikke avskrekkende, prisnivået i Whistler tatt i betraktning.

3.9

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *