Qatar Airways lanserer Pre-Select Dining Onboard

Pre-Select Dining Onboard

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Qatar Airways tilbyr nå sine passasjerer i Business Class og First Class muligheten til å forhåndsbestille måltider om bord.

Qatar Airways introduserer i disse dager et nytt konsept på Business Class- og First Class-flygninger fra Doha. Med Pre-Select Dining Onboard får passasjerene velge måltidene sine på forhånd. På den måten kan man som passasjer være sikker på at ens foretrukne måltid er tilgjengelig på reisen. Flyselskapet kan på sin side ta om bord mindre mat og redusere svinn.

Qatar Airways Pre-Select Dining Onboard
Slik fungerer Qatar Airways Pre-Select Dining Onboard

Pre-Select Dining Onboard

Velger man måltid på forhånd begrenser det selvsagt muligheten for å ombestemme seg under flygningen. Samtidig medvirker man også til mindre kasting av mat. Det er i dag vanlig at flyselskapene tar med flere måltider pr. passasjer for ikke å risikere å gå tom hvis alle reisende plutselig vil ha kylling. Bestiller du mat på forhånd vil derimot flyselskapet kun ta med ett måltid til deg siden de vet hva du ønsker å spise.

Sammen med dine-on-demand-konseptet, som lar deg velge når du ønsker å spise i løpet av flyturen, er Qatar Airways servingstilbud blitt svært fleksibelt. Du kan velge hva du vil spise før flyturen starter og du kan velge når du vil spise når du er om bord.

Qatar Airways Pre-Select Dining Onboard

Qatar Airways tilbyr dette nye konseptet på alle flygninger fra Doha på over fem timer.

Qatar Airways lanserte tidligere i år sitt nye QSuite Business Class-produkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *