Qatar Airways Business Class (Airbus A330)

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere testet Qatar Airways First Class med Airbus A330 fra London til Doha, og vi har publisert rykende ferske bilder av Qatar Airways nye First Class på deres Airbus A380. I denne artikkelen tester vi Qatar Airways Business Class på Airbus A330 fra Doha til Kuala Lumpur.

Qatar Airways sin Business Class ble i fjor kåret til verdens beste Business Class av Skytrax World Airline Award. Dette gjorde så klart at forventningene var ganske høye. Det skal sies at deres beste Business Class-produkt nok er å finne ombord i deres Boeing 787 Dreamliner, hvor setekonfigurasjonen er romslige 1-2-1. På denne flyvningen var det en eldre Business Class med 2-2-2-konfigurasjon. Jeg hadde dog ingen ved siden av meg, så det var nok av plass å boltre seg på.

IMG_5078
Like før takeoff

Denne flyavgangen var tidlig om morgenen, så første rett var frokost. Jeg gikk for litt frukt til å begynne med, etterfulgt av arabisk frokost.

Frukt
Frukt
Fantastisk god arabisk frokost
Fantastisk god arabisk frokost

Etter noen timer med underholdning og søvn om hverandre, var det tid for middag. Først ble det servert en liten bit med røkelaks. Til hovedrett valgte jeg indrefilét. Jeg valgte Tommasi Amarone rødvin til maten, som alltid smaker fortreffelig.

Røkelaks
Røkelaks

 

Nydelig indrefilét
Nydelig indrefilét
Ostetallerken til dessert
Ostetallerken til dessert

Maten på denne flyvningen var tipp topp. Det ble også telt ut pysjamas, som ikke er vanlig i Business Class. Toalettvesken og innholdet var fra Salvatore Ferragamo.

Pysjamas og toalettmappe med innhold
Pysjamas og toalettmappe med innhold
Innhold
Innhold

God og mett tenkte jeg for meg selv at det ikke er nødvendig å fly First Class når Business Class er så bra. Og det er vel egentlig konklusjonen min. Forskjellen mellom Qatar Airways First Class og Business Class er såpass liten at det ikke er noe vits i å bruke ekstra bonuspoeng eller kroner på First Class. Det er ihvertfall ikke verd omveien via London, når man kan fly splitter ny Business Class med Dreamliner direkte fra Oslo. Det er mulig jeg endrer mening når jeg forhåpentligvis får prøvd deres splitter nye First Class på Airbus A380, men inntil da er nok Business Class det smarteste alternativet.

Solnedgang mellom to skylag
Solnedgang mellom to skylag

Her kommer bilde av menyen for de som er interessert i den. God fornøyelse!

Qatar (28)

Qatar (29)

Qatar (23)

Qatar (24)

Qatar (25)

Qatar (26)

Qatar (27)

Qatar (22)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *