SriLankan Airlines tilsluttes Oneworld 1. mai 2014

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SriLankan Airways tilsluttes Oneworld, hva betyr dette for deg?

Helt tilbake i 2012 kunngjorde SriLankan Airlines at de ville bli med i Oneworld som er en tilsvarende allianse til den som SAS er med i – Star Alliance.  SriLankan hadde håp om å sluttføre tilslutningen sent i 2013 men ting har dratt ut.

Bilde over: Dominik Bensch/Source: PlanePictures.Net

Nå har vi en offisiell pressemelding fra Oneworld som bekrefter at SriLankan tilslutter seg til alliansen 1. mai 2014. SriLankan blir dermed det første selskap fra det Indiske subkontinent som blir medlem av en global flyallianse.
SriLankan har begrensede langdistanse operasjoner og vil dermed ikke være en game changer eller noe vi i Europa vil merke mye til, men regionalt har de et ganske sterk rutenett.
Dette siste tilskuddet til Oneworld er siste i rekken av flere. Nylig har Qatar Airways og Malaysian Airlines også blitt tilsluttet. Dette åpner opp for å reise med Oneworld og bruke Onewold – miles langt utover flyreiser til/fra Sri Lanka, selskapet har nemlig ruter fra Bangkok til Beijing , Guangzhou , Hong Kong og Shanghai.  For deg som forbruker blir disse tre siste tilskuddene til Oneworld samlet sett en kjærkommen kapasitetsøkning også til Maldivene som for mange er å betrakte som en drømmedestinasjon, dette er en destinasjon hvor alle de tre nye medlemsselskapene har ruter til.
For dere som sitter inne med ubrukte Dividend Miles hos US Airways, også dette et selskap som er på vei inn i Oneworld, vil SriLankan sitt inntog til Oneworld by på flere muligheter til å bruke poeng for å komme dere til eksotiske destinasjoner i framtiden.

Fantastiske strender på Sri Lanka
Fantastiske strender på Sri Lanka

 

SriLankan sitt regionale rutenettverk vil være spesielt nyttig på reiser i Asia. Oneworld har allerede en sterk longhaul tilstedeværelse i Asia med Cathay Pacific og Japan Airlines , men shorthaul operasjoner har vert noe begrenset. Dette løses nå av SriLankans inntog i Oneworld og det gir nye og verdifulle tilskudd i regionen.

Selskapet har det som ser ut til å være et bra og oppdatert Business Class produkt og vil bli et fint tilskudd også på Longhault.

Sri Lankan Business Class
Sri Lankan Business Class

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *