Quality Hotel Sogndal

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Quality hotel Sogndal  er et fullservice hotell som er plassert sentralt midt i sentrum av Sogndal. Hotellet passer godt til kurs- og konferanser, har flere restauranter og en bar.
Hotellet ble åpnet i 1962 men har siden den gang vert gjennom flere utbygginger og rehabiliteringer. Enkeltrommene er rehabilitert nå i 2013, ellers har alle øvrige rom vert gjennom rehabilitering i løpet av de siste fem årene.

Resepsjonsområdet fremstår som helt helt nytt og det var en smilende ung dame som ønsket meg velkommen denne mørke høstkvelden sent i oktober, velkommen sa hun med et fint smil og hentet raskt opp min booking. Rommet jeg fikk denne gangen var et standard dobbelt rom med fin utsikt mot fjellheimen, noe jeg ikke fikk glede av før neste morgning.

Rommet er pusset opp i form av maling, nye gulv, gardiner og ikke minst flotte møbler men når det kom til inngangsdøren var dette en gammel slitt dør som har vert gjennom utallige selskapeligheter, det samme gjalt veggfeltet til venstre for døren. Når en velger å pusse opp må en gjerne holde seg innfor rammene av opprinnelig konstruksjon og en må gjøre det beste ut av det innen disse rammer samt de økonomiske forutsetninger, men at den gamle døra ble stående igjen er uforståelig.

Senger
Senger

Sengene som var to enkle senger som er satt inntil hverandre var greie å ligge i. Godstolen på rommet var trukket med hvitt skinn lignende trekk og var god å sitte i tiltros for manglende hode støtte.

 

Fra vindu mot dør
Fra vindu mot dør

 

Her er flatskjerm på veggen med et passe antall TV kanaler, vindu har også lamell gardiner, her finnes et skikkelig arbeidsbord med stol og ikke minst en minibar med et greit utvalg men til «norske» priser.

Arbeidsbord og stol
Arbeidsbord og stol
Minibar med greit utvalg
Minibar med greit utvalg

Bad er for små, men slik er arven fra 60 tallet når en beholder og pusser opp de gamle arealene, noe som ikke er uvanlig på disse kanter av landet.
Et skikkelig amenity kit savnes på badet.

 

Bad, dusj og badekar
Bad, dusj og badekar

Hotellet serverer en frokost av meget bra standard.
Avslutter her med et bilde av fine høstfarger i omgivelsene utenfor hotellet.

Imponerende natur med fine farger
Imponerende natur med fine farger

 

Konklusjon:
Greit hotell sånn ca midt på treet, sentral beliggenhet, flotte møbler og fargevalg samt utrolig bra frokost. Minuset er litt små rom, mye for lite bad og at rehabilitering av rom ikke er gjort grundig nok. Parkeringsmulighetene ved resepsjonen er dårlige dersom du kommer sent.

 

4av10

 

Foto: R Lygren

[box style=’info’]

Rom bestilt: Enkelt rom
Oppgradert: Ja, til standard dobbelt rom
Bonusprogram: Nordic Choice Club, Silver

Hotellets hjemmeside: Quality Hotel Sogndal

[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *