Radisson Blu Belorusskaya – Moskva

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I Moskva finner du ett at de flotteste Radisson Blu hotellene i verden. Det fyller en av de klassiske store Sovjet byggene, er proppet med gull og viktorianske møbler og koster en forume. Dette er ikke det hotellet.

Radisson Blu Belorusskaya er betydelig rimeligere (i det minste etter Moskva standard), nesten nyåpnet og mer moderne. Det ligger ikke like sentralt for turister, men for forretningsreisende er det ypperlig. Selv har jeg vært en del ganger i Moskva nå og har arbeidet meg opp fra det ufattelig kumerslige Sovjet hotellet Cosmos Gagarin, via helt kurrante hotell som Aerostar og Iris til Radisson Blu Belorusskaya. Jeg skal gi Radisson så mye cred, som at dette er første gang jeg har ankommet hotellet i Moskva og tenkt at «phew, her kan jeg være en stund». Belorusskaya hotellet er nemlig så fresht.

Business Class rom på 16 etasje
Business Class rom på 16 etasje

Rommene er topp moderne med deilig myke tepper og komfortabel seng. Sistnevnte er det overhodet ikke automatikk i her borte. Det er gratis internet for intill to apparater, og man logger ganske enkelt inn med romnummer og etternavn. Det er også verd å notere at hotellet har et eget rensesystem som gjør at man kan drikke vannet fra springen. Jeg fristet ikke skjebnen, men en dag vil kanskje noen gjøre det.

Badet er stort og romslig med både dusj og badekar.

Spill nytt badeværelse
Spill nytt badeværelse med standard Radisson amenities

Videre er det minibar, som vel og merke ikke er ufattelig proppet med delikatesser – men den er nå der. Det er også Nespressomaskin til fri bruk.

Nespresso og minibar.
Nespresso og minibar.

Til synvende og siste er det heller ikke noe å si på utsikten.

Utsikt fra rom 1611
Utsikt fra rom 1611

Hotellet ligger også svært nære flytogstasjonen (til Sheremetyevo) og tilbyr shuttle til denne.

Hotellet har en Italiensk restaurant, som også serverer frokost frem til kl 10:30 hver dag, og en stor lobbybar med gode sittemuligheter.

Konklusjon:

Et veldig fresht hotell og til prisen, en solid opptur i forhold til tidligere opplevelser i Moskva. Anbefales varmt. Om noe trekker ned så er det at alt er litt skakt og rart, så man lurer på om det kanskje er bygd i fylla. Spesielt bad. Varmeanlegg virker heller ikke. Men man må se det i forhold til annet her borte, og da er det veldig bra.

Terningkast: 8 av 10

[box style=’info’]
Quickfacts: Lokasjon: 
Belorusskaya, Moskva (1 km fra Airport Express stasjon)
Rompris: 
Fra RUB11250 pr natt (ca 2150,- NOK)
Bonuspoeng opptjent / program: 7150
 Club Carlson poeng pr.natt

Hjemmeside:  Radisson Blu Belorusskaya

Fordeler: Skinnende nytt og rent. En oase i en kaotisk by
Ulemper: Ikke mye til denne prisen

[/box]

[box style=’note’] Har du tips eller spørsmål om Moskva? Bidra i forumet

Er du Club Carlson medlem? Del dine Carlson-erfaringer med oss[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *