Finnair Business Class fra Oslo til Asia fra 13 758,-

Hongkong, Kina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

For våre Oneworld-fans er det akkurat nå mulig å finne svært gode priser til Asia med Finnair i Business Class. For en gangs skyld er det også Oslo Lufthavn som er avreiseflyplass.

Med avreise fra Oslo finner vi gode priser i Business Class til flere byer i Asia med Finnair. Tilbudene gjelder fram til 10. juni og reiseperioden er 1. september 2019 til 30. mars 2020. Opphold mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene. Du kan også legge inn en stopover i Helsinki uten ekstra kostnad

Finnair Business Class-tilbud

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene:

  • Bangkok fra 13 758,-
  • Hongkong fra 14 573,-
  • Beijing fra 14 594,-
Finnair Business Class til Asia
Skerjmdump fra momondo.no

Det er slett ikke sikkert at vi har funnet de beste prisene, så gjør litt research på egen hånd før du bestiller.

Bonuspoeng

Du har flere muligheter for opptjening mot en av Oneworlds lojalitetsprogrammer. Om du krediterer til British Airways Executive Club skulle denne turen gi deg 360 Tier Points og en god porsjon Avios. Opptjener du til Finnair Plus tjener du minst 36 000 nivåpoeng og bonuspoeng, avhengig av status i lojalitetsprogrammet.

Finnair Business Class

Finnair har et godt business class-produkt om bord i sine Airbus A350-fly som brukes på denne ruten. Vi har tidligere testet business class i Finnairs Airbus A330 og var generelt godt fornøyd med opplevelsen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

PS! Har du lyst til å teste noe enda litt mer eksotisk har vi også funnet gode priser med Etihad Bussines Class på mange av de samme datoene. Prøv deg fram i Google Flights eller andre søkemotorer for å finne de beste prisene.

Foto: raulplatino / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *