Salg hos LifeMiles og Dividend Miles

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mange bruker hardt opptjente poeng for å ta ut bonusreiser – men om en ikke reiser nok til å kunne ta ut turene man ønsker, har man et alternativ som ikke så mange vet om: kjøp av poeng. De fleste bonusprogrammene tilbyr denne muligheten, og ved første øyekast kan det virke dyrt og lite attraktivt. To program skiller seg imidlertid ut ved at de jevnlig har salg med halv pris ved kjøp – US Airways Dividend Miles og Avianca LifeMiles. Begge selskapene er i Star Alliance, og ved å kjøpe poeng hos dem kan man ta ut bonusreiser i hele alliansen i business eller første klasse, til en mye lavere pris enn vanlige kjøpte billetter.

LifeMiles har nå et av disse salgene, som varer fra 3. til 30. desember. Man kan kjøpe inntil 150 000 poeng i året for 15 USD pr 1000 poeng. Det er for eksempel nok til tur/retur Hawaii i første klasse som koster 145 000 poeng (uttakstabell).

Dividend Miles har en litt annerledes kampanje, hvor man får 100% bonus ved å overføre mellom 30 000 og 50 000 poeng fra en konto til en annen senest 6. desember. Den krever altså at man har en del stående på konto fra før, men til gjengjeld er det billig – kun 11 USD pr 1000 poeng. For 100 000 poeng kommer man seg for eksempel tur/retur Japan eller Hong Kong i første klasse (uttakstabell).

Viktig! Begge krever at kontoen var opprettet før kampanjen begynte. Hvis du ikke er medlem allerede kan det være lurt å opprette en konto nå – det er raskt og gratis, og du kan da dra nytte av neste salg.

Noen ressurser på veien:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *