South African Airways Business Class (Airbus A340-300)

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden South African Airways ikke har First Class på sine fly, er det Business Class som er deres premium-produkt. Jeg var spent på hvordan deres Business Class ville måle seg med andre flyselskaper jeg har fløyet, uten å ha noen høye forventninger. Jeg må si at førsteinntrykket om  bord var meget godt. Interiøret var innbydende og moderne, og setene var komfortable og kunne legges flatt som en seng. I tillegg hadde setene massasjefunksjon, hvilket er positivt, selv om det ikke er i nærheten av en ordentlig massasje.

business-class-cabin
Bilde av Business Class, fra South African Airways sine hjemmesider
Setefunksjoner
Setefunksjoner

Crewet om bord var hyggelige, og servicen god. Det er verd å fremheve de sør-afrikanske vinene, som var fantastisk gode. Selv om Sør-Afrika har utsøkte viner, serverte de allikevel champagne før maten, i form av Moët & Chandon Impérial Brut.

Champagne og appetizers
Champagne og appetizers
538920_10151607859200291_23331441_n
Nydelig ertesuppe og Moët
Meget god biff med sør-afrikansk rødvin
Meget god biff med sør-afrikansk rødvin
Dessert
Dessert
Frokost før ankomst
Frokost før ankomst

Basert på denne ene flyturen, kan jeg ihvertfall anbefale South African Airways Business Class til andre. Jeg har faktisk allerede gjort det, og vedkommende jeg anbefalte det til ble meget fornøyd. Del gjerne dine egne erfaringer med South African Airways i kommentarfeltet nedenfor.

Reiserute: São Paulo - Johannesburg
Reiserute: São Paulo – Johannesburg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *