Nå kan du by på oppgradering i sanntid hos TAP Air Portugal

Nå kan du by på oppgradering i sanntid med TAP Air Portugal

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Med små marginer gjør flyselskapene det de kan for å få mest mulig betalt for setene om bord. Betalt oppgradering til business class har blitt et populært virkemiddel for å øke inntjeningen. Nå lanserer TAP Air Portugal mulighet til å oppgradere fram til 60 minutter før avgang.

TAP Air Portugal er kanskje Europas rauseste flyselskap når det gjelder gode kampanjer i business class, og har i tillegg svært god opptjening til SAS EuroBonus på alle sine business class-billetter. Skulle du likevel havne i en situasjon hvor du står i fare for å måtte fly bak i bussen er det likevel håp. Nå kan du nemlig by på oppgradering til business class fram til 60 minutter før avgang.

Sanntidsauksjon

TAP Air Portugal samarbeider med SeatBoost om den nye auksjonsløsningen, som fungerer litt annerledes enn Plusgrade. TAP benytter også Plusgrade for bud på oppgraderinger fram til 72 timer før avgang, men med den nye løsningen vil forsøke å selge de setene som fortsatt ikke er solgt 24 timer før avgang.

SeatBoost for TAP Air Portugal
Nå kan du by oppgradering til business class helt fram til avgang

I motsetning til Plusgrade tilbyr Seatboost sanntidsauksjon. Budrunden er åpen, du kan se dine motstanderes bud og forsøke å overby dem. Hvis det fortsatt er mange budgivere igjen mot slutten av budrunden vil de høyeste budgiverne få mulighet til å gi et siste bud før auksjonen stenger. Dersom du vinner auksjonen, blir du umiddelbart belastet for oppgraderingen og får utstedt nytt boardingkort.

TAP Air Portugal er det første flyselskapet i Europa til å ta i bruk den nye auksjonsappen fra SeatBoost. Du finner mer informasjon om oppgraderingsmuligheter for flyturen din på TAP sine hjemmesider.

Foto: SeatBoost / TAP Air Portugal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *