Kjøp poeng i IHG Rewards Club – spar 50%!

IHG Rewards Club

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

IHG Rewards Club er ute med en ny kampanje hvor du får dobbelt opp når du kjøper poeng i bonusprogrammet.

Mangler du poeng for å realisere et opphold hos IHG, får du en ekstra god deal om du kjøper poengene du mangler nå. Fram til lørdag 16. november får du nemlig dobbelt opp når du kjøper minst 7000 bonuspoeng i IHG Rewards Club. Det er points.com som står for salget og du kan kjøpe poengene på denne nettsiden.

Ønsker du å få mest mulig ut av kampanjen er taket på hvor mye du kan kjøpe satt til 200 000 poeng. Dette vil koste deg ca. 9 000 kroner. Før du gjør det bør du imidlertid sjekke kontoen og se hvor mange poeng du faktisk behøver.

Få dobbelt opp når du kjøper bonuspoeng i IHG Rewards Club

Selv om rabatten er god lønner det seg nemlig svært sjelden å hamstre bonuspoeng på slike salg. Det å spekulere i bonuspoeng er definitivt en risikosport. Har du et spesifikt hotell i tankene kan det like vel være verdt å regne på om det å kjøpe poeng for oppholdet eller betale oppholdet for penger er mest lønnsomt. Av og til er det faktisk slik at dyre hoteller i høysesong kan være billigere å bestille for poeng, selv om du kjøper alle poengene. IHG har også kampanjer av og til hvor utvalgte hoteller kan bookes ekstra rimelig for poeng. Utvalget er imidlertid ofte ganske labert.

Denne artikkelen ble først publisert av Goffe de Boer for InsideFlyer.nl.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *