Tel Aviv og Jerusalem er Condé Nast Traveler-lesernes valg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

 det luksuriøse reisemagasinet Condé Nast Travelers årlige ”Readers’ Choice Awards” stemte over 300 000 lesere. Strandmetropolen Tel Aviv ble rangert som nummer 17, og historiske Jerusalem fikk en 28.-plass blant verdens beste byer. Begrunnelsene var:

17. Tel Aviv, Israel

”Med påvirkning fra Europa, Nord-Afrika, Midtøsten og Middelhavet, er Tel Aviv en av verdens mest levende, og allsidige byer. Hva er det i tillegg til hummus og falafel som fortsetter å lokke reisende hit? Et pulserende natteliv og sandfylte strender, museer og verdens største område med Bauhaus-bygninger (funkis) – over 4000 av funkishusene ligger i Tel Avivs hvite bydel, (White City) som står på Unescos verdensarvliste.”

Restaurang Machne Yehuda, Jerusalem
Restaurang Machne Yehuda, Jerusalem


28.
 Jerusalem, Israel

”Lenge har Jerusalem vært en plass for religiøs pilgrimsferd for kristne, jøder og muslimer, men i dag tiltrekker Jerusalem seg en annen type pilgrimmer: globale reisende. I tillegg til Jerusalems viktige hellige og religiøse steder, lokker byen besøkende med sin banebrytende kunstscene og økende antall kjente restauranter. Besøk Israel Museum for en utforskning av landets kultur, og spis et måltid på Machne Yehuda for å få ekte middelhavsmat.”

Waldorf Hotel i Jerusalem ble også stemt frem som et av de 10 beste hotellene i Midtøsten.

Hele listen presenteres her.

Kilde: Pressemelding – Israelske Turistkontor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *