Test: Hotel Park Inn Düsseldorf Süd

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Düsseldorf er en by med et enormt messeområde som tiltrekker seg noen av verdens største fagmesser. Dette medfører at det i disse periodene kan være vanskelig å finne hotellrom i denne byen. I tidsrommet jeg besøkte byen i februar, var den en stor sko-messe som gjorde at hotellene inne i sentrum enten var utsolgt eller priset meget høyt.

Da kan det alltid være lurt å se litt i utkanten av byen. Ettersom jeg hadde signert opp for en kampanje i Club Carlson som ville gi meg 5 000 ekstra GoldPoints hvis jeg overnattet på to ulike hoteller i Rezidor-kjeden sine brands, falt valget ganske lett på Park Inn Düsseldorf Süd. Til en pris på bare 60 Euro inklusiv frokost var det et godt alternativ. Spesielt når man bare skulle ankomme på kvelden og kjøre videre neste morgen.

For hotellet ligger litt utenfor allfarvei. Rett ved en autobahn, og 1 km til nærmeste S-bahn stasjon, men med bussholdeplass rett over gaten. Det er allikevel 8-9 km inn til sentrum (Hauptbahnhof).

Ved ankomst til hotellet, ser det egentlig mest ut som en brakke-rigg. Nokså traust og kjedelig.

IMG_7250

Hotellet har en stor parkeringsplass utenfor. Og den er mot betaling. Innkjøringen til hotellet var derfor sperret av med en bom, og taxier som kjørte folk til og fra hotellet måtte alle innom i resepsjonen for å få en pollett for å komme ut av parkeringsplassen igjen. Nokså tungvindt.

Resepsjonen var nokså steril og kjedelig. Og dessverre var servicen ikke mye å skryte av. Den unge piken som sjekket inn meg og reisefølget var alt annet enn hyggelig. Mitt sorte Club Carlson Concierge kort, ble nesten kastet tilbake på resepsjonsdisken til meg med en brysk kommentar om at dette var alt registrert. Mine forsøk på litt lett og hyggelig konversasjon på tysk ble aldri besvart. Tydelig at noen hadde en dårlig dag.

Resepsjonen hadde i tillegg et kjøleskap med kalde drikker og en hylleseksjon med snacks som man kunne kjøpe.

Hotellet har totalt 121 rom over 3 etasjer. Rommene skal være like store, men er delt opp i standard og superior. Eneste forskjell på rommene (i følge den hyggelige natt-resepsjonisten) er at superior også inneholder en minibar med drikkevarer man kan kjøpe, samt en kaffemaskin til fri avbenyttelse. Om de to fordelene skal være verd 17 Euro mer for rommet, kan jo diskuteres.

Det skulle vise seg at rommet til både meg og reisefølget var oppgradert til superior. Hyggelig nok det. Men litt dårlig gjort å gi meg rom lengst nede i korridoren. En korridor som forøvrig lignet mest på et Øst-Tysk sykehus på 50 tallet.

IMG_7233

Rommet var derimot overraskende mye bedre enn man skulle forvente da man så korridoren og inngangsdøren. Det hadde de nødvendige tingene og virket rimelig nytt og moderne.

IMG_7225

IMG_7227

Badet var av grei størrelse, og hadde en, for meg, ny utforming av badekar/ dusj. Avlangt badekar med en utvidet sirkel i enden der dusjen er.

IMG_7232

På rommet var det forøvrig en gratis flaske vann og en plommekake sto og ventet på skrivepulten på begge rommene våre. En hyggelig liten gest.

IMG_7231

Det var også gratis internet på hotellet. Men dette var begrenset til 512 kb. Og det tilsvarer jo nesten ikke hull igjennom. Så det var så og si ubrukelig. Ser at flere og flere hoteller gir gratis internet til sine gjester som er så dårlig at de heller betaler for en bedre internet-forbindelse. Selv synes jeg dette er dårlig kundeservice.

Hotellrommet hadde som nevnt også en minibar (beklager dårlig bildekvalitet – men ikke engang Photoshop kunne redde dette):

IMG_7244

Og en kaffemaskin:

IMG_7245

Hotellet har en restaurant og en bar som ligger i forbindelse med hverandre. Nå spiste vi ikke i restauranten, men det så ut til å være en typisk hotellrestaurant. Baren var hyggelig nok den, og åpent til kl 0100. Men da vi kom ned der kl 2330 var vi helt alene der. Men hyggelig betjening gjorde det allikevel til en fin avslutning på kvelden. Og at man som Concierge medlem i Club Carlson fikk hele 20% rabatt på bar-regningen var bare et pluss.

IMG_7242

IMG_7243

Senga var heldigvis god å sove i, og heldigvis skulle man ikke så tidlig opp neste dag. Rommet var godt isolert så det var ingen støy utefra. Dog kunne ikke vinduet åpnes. Men lufteanlegget på rommet var av typen man kunne stille inn temperaturen på, og det fungerte fint. Frokosten stod dekket frem til kl 1030 og hadde et overraskende bredt utvalg av både kalde og varme retter. Og pikene som jobbet i restauranten var meget vennlige og hjelpsomme. Så det ble en solid frokost med både egg, bacon, pølser, poteter og tomatbønner. Det var også fint utvalg av forskjellig brød og rundstykker, og flere forskjellige valg på drikke-siden. Kaffe ble servert på bordet.

IMG_7246

IMG_7247

Deretter var det utsjekk og ferden gikk videre ut i det tyske.

Hotellet har forøvrig 9 møterom som kan ta opp til 250 møtedeltakere. Ut over det har ikke hotellet så mange andre fasiliteter. Hotellet ligger ved siden av en bensinstasjon, og det er også det eneste høydepunktet i området. Hele hotellet er forøvrig røykfritt.

Her ser du et kart over hotellets beliggenhet, med takk til Google Maps.

230216 01

Oversikt

Fordeler

+ Rommet var overraskende greit
+ God seng
+ God frokost
+ Hyggelig personale i bar og restaurant

Ulemper

- Bygningen er litt Øst-Tysk i stilen
- Elendig wifi speed
- Sure resepsjonister
- Upraktisk beliggenhet

Komfort/rom

Fasiliteter

Service

Valuta for pengene

Overall Rating

Konklusjon

Selv om hotellet ser fryktelig kjedelig ut både utenfra, i resepsjonen og i korridorene, er rommene helt greie for prisen på 60 euro pr natt. Baren var hyggelig og hadde det man trengte av drikke, og mat kunne serveres både i restauranten og i baren. Frokosten var langt over gjennomsnitt og slår for eksempel frokosten på Radisson Blu Airport, Gardermoen. Passer greit når man kommer sent om kvelden og bare skal videre neste dag.

3.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *