Test: Le Méridien Etoile Paris

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Le Meridien Etoile Paris er et Starwood-hotell lokalisert i Paris’ 17. arrondissement, ikke langt unna Champ Elysees.

Jeg hadde ikke bodd på dette hotellet på omtrent ti år, og den gang var jeg ikke akkurat så imponert over verken service eller rommet (det hjalp ikke at jeg startet oppholdet med å falle i trappen i lobbyen). Denne gangen ble jeg derimot fornøyd. Oppholdet var i oktober i forbindelse med en konferanse.

 

Plassering

Le Map
Le Kart

Le Meridien Etoile ligger omtrent en 45 minutters kjøretur fra Charles de Gaulle internasjonale lufthavn, og har en relativt god plassering i det 17. arrondissement. En kjapp gårtur i området rundt hotellet lå både flere resturanter, butikker og et lite bondemarked. Hotellet ligger ikke mer enn en 10-15 minutters gåtur unna Triumfbuen og Champs Elysees, mens flere av de andre mer kjente landemerkene i Paris ligger litt lengre unna. Om det er finvær, anbefaler jeg deg å gå til Champs Elysees og så følge Paris’ mest kjente gate til din destinasjon, hvis ikke er det ikke mer enn en liten taxitur unna.

Innsjekk/ankomst

Le Meridien Etoile
Le Lobby

Effektiv og vennlig beskriver innsjekken godt. Lobben hadde vesentlig mer karakter enn forrige gang jeg var her. Det var mye åpen plass, noe som alltid er kjekt i en lobby. Innsjekksområdet var til venstre. Jeg snakker litt fransk, men det var ingen problem da alle resepsjonistene snakket engelsk. Mange var franskmenn, men det var også en god del utlendinger, spesielt amerikanere, som arbeidet i resepsjonen. Jeg ankom hotellet litt før klokken 11 på formiddagen, og allerede da hadde de et ledig rom til meg. Enda bedre var det at de hadde oppgradert meg til en liten suite.

Rommet

Meridien Etoile
Le Soverom

Lite men funksjonelt. Suiten min var et standardrom tilkoblet et oppholdsrom, og jeg er usikker på om jeg i det hele tatt brukte oppholdsrommet mens jeg var på hotellet. Sengen var komfortabel, og det var et lite skrivebord i ett av hjørnene. Badet var også pent, men jeg er ikke noen stor tilhenger av dusjløsningen med den «halve døren» de hadde.

Det eneste problemet jeg hadde med rommet var dårlig lyssetting. Som er tilfellet med de fleste hotellrom, måtte nøkkelkortet brukes for å kunne skru på lys og air condition. Jeg tror nesten det at jeg kunne ignorert å bruke nøkkelkortet til det, uten at det hadde gitt noen merkbar forskjell. Jeg brukte mye tid i rommet med alle lampene på.

meridien etoile
Le Bad

Fasiliteter

Le Meridien Etoile er et byhotell, så fasilitene var konstruert for å maksimere bruken av plass. Treningsrommet var lite, men det var sjeldent noen andre der, så å bevege seg rundt i det var aldri et problem. Jeg spiste kun frokost ved hotellet. Jeg opplevde det som kaotisk å navigere buffeten som inneholdt frukt, oster, brød osv. (og appelsinjuicen var ferskpresset). Selv om det var en buffet var frokosten av god kvalitet – franskmenn vet hvordan de lager frokost. Da det var mange som spiste frokost samtidig, følte jeg at det var folk overalt i frokostområdet. Når det er sagt, så måtte jeg sjeldent vente mer enn et par minutter for å få tak i en av kelnerne.

Fasilitetene til hotellet var nok ikke en av styrkene til hotellet, men du får så absolutt det du behøver.

Service

meridien etoile
Le Oppholdsrom

Veldig bra. Alle jeg møtte var veldig vennlige og hjelpsomme. Det var definitivt et annet Meridien Etoile sammenlignet med forrige gang jeg besøkte hotellet.

Verdi

Sterk. Jeg betalte litt over 200 Euro for rommet inkludert frokost, og må si meg fornøyd med det. Jeg ønsker definitivt å returnere til hotellet om sjansen skulle by seg. Hotellet hadde en veldig god kombinasjon av funksjonelle rom, god service og bra plassering. I tillegg så skadet det ikke å motta litt ekstra poeng hos SPG.

Oversikt

Fordeler

Bra plassering, utmerket service, gir god verdi for pengene

Ulemper

Rommene er litt små

Beliggenhet

Rom

Funksjoner

Service

Verdi

Overall Rating

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *