Test: Park Inn Haugesund Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Park Inn Haugesund Airport ligger kun 3 kilometer fra Haugesund lufthavn. Det er første stopp for flybussen på vei fra flyplassen, og således et hotell det er raskt og greit å komme seg til. Hva kan hotellet tilby sine gjester?

Bilde fra Parkinn.com

 

Park Inn er Radissons mellomklassehoteller, og er enklere og rimeligere enn f.eks. Radisson Blu.Ved ankomst kommer man rett inn i hotellets kombinerte resepsjon og lobbybar. Betjeningen er hyggelig og imøtekommende, og ønsker virkelig at gjestene skal føle seg velkommen.

Rommene

Hotellet har to fløyer. Den nyeste er fra 2012, hvor rommene er lyse og romslige. Badet er utstyrt med enkel dusj, og ellers rikelig med håndklær. Av toalettsaker finnes kun såpedispenser ved servanten, samt kombinert shampo/ dusjkrem i dusjen. Renholdet av rommet er ikke noe å sette fingeren på. Rommet var rent og ryddig hver eneste dag.

Dobbeltrom i den nye fløyen
Rent bad

Underholdning

Det er tilgjengelig trådløst nettverk for gjester på hotellet. Dette er av svært variabel kvalitet, og man detter inn og ut med ujevne mellomrom. Det er mer stabilt, og vesentlig raskere å bruke mobiltelefon som tilgangspunkt via 4G. Dette er rett og slett for dårlig av et hotell i 2017 På hvert rom er det selvfølgelig en tv. I den nye fløyen er det installert 40’’ LCD, men hva hjelper det når det eneste som er tilgjengelig er Tv2? Resepsjonistene innrømmet at de hadde problemer med tv-kanalene i den nye fløyen, men kunne ikke si noe om når dette ville bli fikset. I den gamle fløyen skulle det visstnok virke, og om man godtar et vesentlig mindre rom kan man få flytte dit.

Det finnes forøvrig et treningsrom på hotellet, utstyrt med tredemølle, som ikke virket, to slitne ergometersykler, og et apparat med diverse vekter. Ikke det store utvalget, men man kan bli svett om man ønsker.

Mat

Når man bor på hotell er gjerne hotellfrokosten noe man ser fram til. På Park Inn var det under dette oppholdet ikke mye å juble for. Det obligatoriske var selvfølgelig på plass, med egg, bacon, poteter, bønner osv. Magert utvalg av brød, noe pålegg og diverse kornblandinger. Presentasjonen var middelmådig, inntrykket var at frokosten bare er et pliktløp kjøkkenet må gjennom, før de kan komme seg videre i dagens gjøremål. Hva så med middagen? Hotellet brukes til en del kurs og konferanser. Samt at mange som arbeider kortere eller lengre perioder på industriinnstallasjoner på Karmøy bor her. Gjestene får da et tilbud om middag inkludert i prisen. Første kveld var det Fiskegryte og Stroganoff å velge i. Fiskegryta både så vond ut, og luktet ikke bra, så valget falt på Stroganoff. Eller mer korrekt vil være å kalle det «Brun saus med kjøtt av udefinerbar type.» Dette smakte ikke bra. Det var forskjellige typer pudding og fromasj til dessert. Lite smak, men det bød på noen ekstra kalorier.

Neste dag var valget kylling eller laks. Ingenting fristet særlig, men valget falt på kylling. Grei smak, men noe tørr. Sausen hadde mer konsistens som melk. Veldig tyntflytende med andre ord. Både til Stroganoffen og Kylling/ Laks kunne man få overkokte grønnsaker. Maten på Park Inn er med andre ord ikke noen opptur.

Oversikt

Fordeler

Rask adkomst fra flyplass
Hyggelig personale
Rene rom

Ulemper

Dårlig mat

Service

Beliggenhet

Mat

Rom

Overall Rating

Konklusjon

Et greit hotell om man bare trenger overnatting. Hyggelig betjening og rene rom.
For lengre opphold: Spis et annet sted.

3

Kommentar

  1. Blades33 sier

    Noe som kan være verdt å ta med seg:
    Det kan være vanskelig å få taxiene til å kjøre dit fra flyplassen, rett og slett fordi de ikke vil miste plassen sin i køen for en så kort tur. Så sørg for å treffe med Flybussen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *