Tilbud på Priority Pass

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Priority Pass er et fordelskort som gir adgang til over 700 flyplasslounger over hele verden. Nå kan du skaffe dette kortet til 15% rabatt det første året, samt tre måneder gratis.

Det betyr gratis mat, drikke og internett i komfortable omgivelser mens man venter på ombordstigning. Vanligvis trenger man gullkort eller et boarding pass i Business Class for å få tilgang til slike lounger, men dette kortet er altså en snarvei til denne fordelen.

Kortet kommer i tre varianter, avhengig av hvor ofte man benytter seg av flyplasslounger:

Priority Pass offer

Et loungebesøk verdsettes til $27 (omtrent 174 NOK i skrivende stund), forutsatt at man minst har standard-kortet til $84 per år. Går man for Standard Plus til $212 får man 10 loungebesøk inkludert. Da har man i realiteten forhåndsbetalt ca. 8 loungebesøk og får de to siste gratis. Med Prestige-kortet til $339 har man forhåndsbetalt ca. 12,5 loungebesøk, hvorpå alle øvrige besøk blir gratis. Dette kortet lønner seg altså dersom man benytter flyplasslounger minst 13 ganger i året. Andre faktorer som spiller inn er selvsagt hvor mye man spiser og drikker når man er i loungen, samt hva man verdsetter lounge-opplevelsen til.

Vær oppmerksom på at Priority Pass ikke gir tilgang til noen lounger i Norge enn så lenge. I Danmark finnes fire Priority Pass-lounger, to på Kastrup, en i Billund og en i Aalborg. I Sverige er det tre lounger på Arlanda, to i Göteborg, en i Bromma, en i Malmö og en i Åre. Finland kan by på to lounger i Helsinki. For en komplett oversikt over alle loungene i verden kan du klikke her.

Her er en informasjonsvideo om tilbudet:

[ot-video type=»youtube» url=»https://www.youtube.com/watch?v=ZyV4uZ-Pv-w»]

 

Klikk her for å komme til tilbudet.

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *