Vinn 15 000 bonuspoeng og en gratis tur med Uber på lørdag

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I morgen kan du vinne 15 000 SPG Starpoints og en gratis tur med Uber hvis du befinner deg i enten London, New York, Dubai, San Francisco eller Mexico City.

Vi skrev i går om at SPG og Uber har inngått et samarbeid som gjør at man nå kan tjene bonuspoeng gjennom å bruke den populære sjåførtjenesten. For å feire dette, vil det i morgen være mulig å vinne 15 000 Starpoints dersom man kjører med Uber i en av de fem nevnte byene. Flere av disse byene er hyppig frekventert av Bonusfebers lesere, så vi håper at noen får dratt nytte av denne morsomme kampanjen.

For å ha mulighet til å vinne, må din SPG-konto og Uber-konto være linket sammen. Deretter må du åpne Uber-appen mellom klokken 14.00 og 19.00 på lørdag, og bestille en SPG-bil.

Uber Suiteride

Det er ikke mange SPG-biler, og pågangen er forventet å være stor, så her gjelder nok å ha en god porsjon flaks for å få bestilt en slik bil.

Det er uansett bare å forsøke så mange ganger som mulig, selv om du ikke skal noe sted. Får du napp, kan du bare kjøre en runde rundt kvartalet, så har du fått 15 000 poeng for en svært billig penge.

Klikk her for å linke din SPG- og Uber-konto

Her kan du lese betingelser og vilkår.

Det dukker jevnlig opp rabattkoder for Uber, og her har vi tatt for oss noen som skal fungere i Oslo:

Dersom du ennå ikke har lastet ned Uber, kan du nå få 60 kroner i kreditt etter din første tur. Denne kreditten får du ved å registrere deg gjennom denne linken: https://get.uber.com/invite/cvy9l

I tillegg til denne kreditten, kan du også få 20% rabatt på din neste tur ved å skrive inn koden UberOsloVG under “Promotions” i app-menyen, før du bestiller tur.

En av våre forum-brukere har også tipset oss om at rabattkoden UBEROSLO ga gratis tur for noen dager siden, og muligens fungerer enda.

Gi oss gjerne en tilbakemelding på hvorvidt disse kodene fungerer eller ikke, og tips oss gjerne om andre koder hvis dere kommer over noen.

Les også:

Uber med VIP-program
Uber: Spar penger på transport fra flyplassen til hotellet

Bonusfeber tester Uber i Oslo
Uber lansert i Oslo
Vi tester sjåførtjenesten Blacklane
MyDriver: Alternativ til taxi i Tyskland

Klikk her for å lese om toppstatusen SPG Platinum.

Les og del erfaringer med Starwood-kjeden her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *