​Nytt fordelsprogram: Nå kan treneren bo gratis hos Scandic

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic styrker satsingen på idretten og lanserer Scandic Sports, som gir norske klubber og lag enda flere fordeler.

Det har lenge vært lønnsomt for idretten å velge Scandic. Lave priser, Norges beste hotellfrokost og sportsmenyer utviklet i samarbeid med Olympiatoppen er noen av fordelene lag og klubber har hatt tilgang på. Når vi nå lanserer fordelsprogrammet Scandic Sports, blir det enda mer lukrativt å velge et Scandic-hotell.

Nå blir det gratis for treneren å bo hos oss, dersom laget eller klubben bestiller sju eller flere rom. Det blir også rabatterte priser for familie og fans, som er viktige støttespillere for barn og unge i idretten. Scandic har 85 hoteller spredd over hele landet, nærhet til et stort antall idrettsanlegg og bred erfaring med å være vertskap for støtteapparat og idrettsutøvere i alle aldre.

Hos oss får små og store idrettsutøvere en god seng, næringsrik mat og de beste forutsetningene for å prestere. Vi er også glade for å kunne gjøre litt ekstra stas på trenerne. Over hele landet er det trenere som spiller en stor rolle i hverdagen til barn og unge, og som hjelper dem med å utvikle seg og ta steg både som mennesker og idrettsutøvere. Denne viktige innsatsen ønsker vi å belønne med å gjøre trenerens overnatting gratis på alle våre 85 Scandic-hoteller.

Tine Birkeland Westby, direktør for marked og kommunikasjon i Scandic Norge.

Enkel registrering
Det er enkelt å få tilgang til alle fordelene i Scandic Sports. Gå inn på scandichotels.com/sport, fyll ut registreringsskjema og oppgi hvilket forbund idretten din tilhører. Da får du et bookingnummer som kan brukes til å utløse rabatter og fordeler ved bestilling hos Scandic.

Det å ha barn og unge i idretten er kostbart. Scandic ønsker å senke terskelen ytterligere for å være med, og tilbyr firemannsrom fra 295 kroner per utøver, samt en pris på 790 kroner per rom for foreldre og heiagjeng som reiser med laget. Begge varianter inkluderer selvsagt frokost.

– Alle skal med, og hos Scandic skal både utøvere, foreldre og heiagjeng føle seg ivaretatt. Ved å la treneren bo gratis, sparer vi også laget og klubben for ekstra utgifter. Forhåpentligvis vil dette være en ekstra motivasjon for idretten og støttespillerne etter det som har vært et utfordrende år, sier Westby.

700 000 frivillige

Den organiserte idretten er Norges største folkebevegelse, og i dag er det over 700 000 frivillige som bidrar til å holde hjulene i gang i de 10 000 idrettslagene under Norges idrettsforbunds paraply.

Økonomi er alltid et spørsmål når man skal ut og reise på treningssamlinger og turnering, og da er det veldig gledelig at vi har Scandic som samarbeidsparter som legger til rette for at det både skal være behagelig, tilrettelagt og økonomisk gunstig å besøke hotellene de har rundt omkring i Norge. Vi er stolte over å ha Scandic på lag med idretten.

Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *