Bare i dag: British Airways First Class fra 19 243

San Diego, USA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi ser av og til svært gode priser i British Airways First Class og i dag er tilbudet tilbake igjen. Akkurat nå er det mulig å gjøre en god deal på billetter i First Class til Nord-Amerika, med priser du normalt finner på business class.

British Airways First Class omtales gjerne litt spøkefult som et av verdens beste business class-produkter. Det er likevel et solid pordukt med tilgang til gode first class-lounger på kjøpet. Med priser fra 19 243 kroner kan du fly British Airways First Class fra London Heathrow til flere reisemål i Nord-Amerika.

Tilbudet gjelder bare i dag, med reiseperiode fra 8. januar 2020 til 30. mars 2020. Opphold mellom lørdag og søndag kreves for å få de beste prisene.

Tilbudene

Dette er tilbudene vi har funnet så langt. Fasiten kan være både flere og bedre tilbud, så det lønner seg å gjøre litt ekstra research med søketjenester som Google Flights og Momondo for å finne de beste tilbudene.

Beste pris i British Airways First Class til Nord-Amerika fra momondo.no
Skjermdump fra momondo.no
Philadelphia (PHL)Fra 19 243,-
San José (SJC)Fra 20 614,-
Chicago (ORD)Fra 20 874,-
Denver (DEN)Fra 21 198,-
Houston (IAH)Fra 21 455,-
Austin (AUS)Fra 21 476,-
Vancouver (YVR)Fra 22 009,-
San Diego (SAN)Fra 22 181,-
Miami (MIA)Fra 23 433,-
Mexico City (MEX)Fra 23 984,-
Las Vegas (MIA)Fra 24 209,-
Kart med reisemål i British Airways First Class til Nord-Amerika fra gcmap.com
Kart fra gcmap.com

Bonuspoeng

En tur/retur-reise til USA i British Airways First Class gir deg totalt 420 Tier Points i British Airways Executive Club. I tillegg opptjener du Avios tilsvarende 250% av tilbakelagt distanse. Har du allerede status i Executive Club vanker det enda flere Avios. Klarer du å legge inn en ekstra flygning på Europasiden mottar du 40 Tier Points per segment. Domestic First med American Airlines gir 60 Tier Points. Her er det med andre ord gode muligheter for (re)kvalifisering.

Dersom du først og fremst vil ha poeng for å bruke på nye flygninger kan Alaske Airlines Mileage Plan være verdt å ta en titt på.

Du kan bruke British Airways poengkalkulator for å se hvor mange Avios og Tier Points du tjener.

Hvor bra er British Airways First Class?

British Airways sitt First Class-produkt er kanskje ikke blant verdens beste. Enkelte har omtalt flyselskapets førsteklasse for «et av verdens beste business class-produkt». Det er likevel en svært behagelig måte å fly på med flotte kabiner og utsøkt Champagne. Med unntak av Air France, Lufthansa og SWISS First, kan vi egentlig ikke komme på noen bedre måte å krysse Atlanterhavet på.

British Airways First Class

Med priser som matcher normalprisen i business class og vel så det er dette en svært god deal for British Airways First Class.

Vil du vite mer før du bestiller? Vi har prøvd British Airways First Class-produkt i både Boeing 747 og Boeing 777.

God tur!

Takk til Steffen hos InsideFlyer.de for tipset!

Forsidefoto:  Jill Wellington / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *