Brussels Airlines ga Tomorrowlands festivalgjester en flying start – se bilder og video fra flyturen

Tomorrowland Party Flight

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Brussels Airlines har også i år vært offisielt flyselskap for den elektroniske musikkfestivalen Tomorrowland i Belgia. Totalt 11 571 deltok på årets partyflights som ikke akkurat gikk rolig for seg. Bli med på en flytur helt utenom det vanlige!

Tomorrowlandfestivalen, som ble arrangert første gang i 2005 har blitt en av verdens en av verdens mest populære musikkfestivaler og er som regel utsolgt i løpet av noen få minutter. Dette er syvende året på rad at Brussels Airlines er offisielt flyselskap for festivalen, og flyselskapet hadde i år totalt 55 partyflights hvor ni av disse kunne by på et live DJ-sett 30 000 fot over bakken.

Airbus A320 «Amare»

For andre gang bruker Brussels Airlines Airbus A320-flyet Amare. Amare er en hyllest til Tomorrowland og er et av Brussels Airlines fem belgiske ikoner. I tillegg til flyets fantastiske dekor på utsiden, har Amare også fått installert et oppgradert musikkanlegg og Tomorrowland-temaet av Hans Zimmer spilles alltid når passasjerene går om bord i flyet.

I år vil besetning også ha på seg skjerf eller slips med Tomorrowland/Amare-tema som ekstra detalj til uniformen.

Bilder og video fra turen

Bildene og videoen fra turen levner ingen tvil om at det var over gjennomsnittlig god stemning om bord til en flytur å være. Prøver vi oss på en InsideFlyer gruppetur neste år?

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Foto: Brussels Airlines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *