Ethiopians businessklasse får en oppgradering

Ethiopians businessklasse får en oppgradering

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ethiopian Airlines har de siste årene hatt en jevn oppgradering av flåten sin med både nye fly og kabiner. Nå får også 767ene ny businessklasseseter.

Flyselskapet har en aggresiv ordrebok hos både Airbus og Boeing med hele 60 fly i bestilling. Det er ganske mye med tanke på at den nåværende flåten kun består av 92 fly. Men det er ikke bare flyene som skal oppgraderes, nå får selskapets seks Boeing 767 nye seter i businesskabinen.

Ethiopian har sakte, men sikkert siden 2015 introdusert nye kabiner med 180 graders flatbeds i business på sine Boeing 787 Dreamlinere. Dette er de fortsatt ikke ferdig med, så det er en overhengende fare for å oppleve den gamle kabinen hvis du flyr deres nye rute fra Oslo.

Les også: Nå har Ethiopian åpnet sin rute fra Oslo Lufthavn

6 millioner dollar

Nå viser det seg derimot at det ikke bare er Dreamlineren de oppgraderer. Ethiopian har delt i sosiale medier at de introduserer et nytt businessklasseprodukt på sine Boeing 767 i tillegg.

767ene får i likhet med Dreamlinerne 180 graders flat bed-seter, men det er ikke samme setet som blir satt inn her. På grunn av det smalere skroget må også setene bli smalere når du skal ha inn 6 seter i bredden i en 2-2-2 konfigurasjon. De ser fortsatt ut til å være en stor oppgradering fra de gamle setene.

Ethiopian Airlines har seks Boeing 767-300ER i flåten som blir brukt på ruter til India, Midt-Østen og Afrika. Oppgraderingen koster flyselskapet 6 millioner dollar og skal være ferdig i desember 2017 skriver Air Transport World.

I økonomiklasse vil det ikke være skjermer i seteryggen, men mulighet for å streame underholdning til personlige enheter via wifi.

6 millioner dollar
Den nye businessklassen får 17″ IFE-skjermer og strømuttak

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *