Executive Club-rom på Holiday Inn Golden Mile i Hongkong

Holiday Inn Golden Mile Hong Kong

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

TheFlyingDutchboy har skrevet en anmeldelse av Holiday Inn Golden Mile i Hongkong for InsideFlyer.nl. Denne har vi oversatt til glede for våre norske lesere.

I forbindelse med et opphold i Hongkong tilbragte jeg to nette på Holiday Inn Golden Mile. Dette er en av Intercontinental Hotel Group sine hoteller i Kowloon. Jeg bodde i et Executive Club-rom som inkluderte loungetilgang. I denne anmeldelsen vurderer både rommet, loungen og andre fasiliteter ved hotellet.

Holiday Inn ligger, som navnet tilsier, i Hongkongs Golden Mile. Dette er et eksklusivt shoppingområde i slutten av Nathan Road i området Tsim Sha Tsui.

Beliggenhet

Beliggenheten er så bra som den kan bli. Hotellet er omgitt av kjøpesentre og restauranter, og ligger i gangavstand til mange attraksjoner og severdigheter. The Avenue of Stars og Star Ferry-terminalen ligger bare ti minutter unna hotellet. Det er også en inngang til Tsim Sha Tsui MTR-stasjon rett over gata fra hotellet, så du kan komme deg til hvor som helst i Hongkong raskt og effektivt.

Holiday Inn Golden Mile Hong Kong

Hvis du ankommer fra Hongkongs internasjonale flyplass, kan du ta rutebuss som stopper like ved i Nathan Road. Du kan også ta Airport Express-toget til Kowloon stasjon. Fra stasjonen kan du ta buss K3, som er gratis og går hvert 15. minutt. Holiday Inn er første stopp på ruten.

Holiday Inn Golden Mile Hong Kong

Hotellet gjennomgår for tiden en omfattende overhaling. Lobbyen var allerede ferdig og ser veldig moderne ut. Ved siden av den vanlige innsjekking var det også et område for prioritert innsjekking IHG Rewards Elite-medlemmer (Gold og høyere). Dette var veldig nyttig siden det var en del kø ved de vanlige innsjekkingsskrankene. Jeg ble betjent med en gang, men etter å ha sjekket reservasjonen min, ble jeg invitert til executive lounge for å sjekke inn der. Loungen lå en etasje under hovedetasjen.

Resepsjon

I loungen hadde de allerede nødvendige skjemaer klare og jeg ble sjekket inn i løpet av et par minutter. På tross av at jeg ankom tidlig fikk jeg rom med en gang, i toppen av bygningen i 19. etasje. I tillegg til nøkkelkortet fikk jeg også et velkomstbrev som oppsummerte alle Executive Club-fordelene. Dette inkluderte 50% rabatt på klesvask og sen utsjekk kl. 15.

Executive Club-rom

Alle Executive Club-rommene er nyrenoverte og ligger i hotellets tre øverste etasjer. Rommet var flott og moderne, og til Hongkong å være ganske stort. Jeg hadde en stor dobbeltseng med en ganske hard madrass. Ved siden av sengen er det en sofa med en ottoman, samt et skrivebord og en kontorstol.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Badet er utstyrt med dusj og enkelt servant. Det er vindu mellom badet og soverommet med elektriske gardiner.

Badet

Baderomsproduktene er av hotellkjedens eget merke. I tillegg til såper og sjampo var det også tannbørste og barbersaker. Jeg fikk nye vannflasker hver dag.

Safen var bygget inn i nattbordet ved siden av sengen, og var mer en stor nok til å få plass til en bærbar PC. På motsatt side av sengen var det en minibar og en vannkoker.

Som ved mange andre hoteller var det også en Handy smarttelefon på rommet. Ikke bare har telefonen kart, guider og anbefalinger, men den gir også gratis lokalsamtaler og internasjonale samtaler til ti forskjellige land. Du kan også ta med deg telefonen og bruke den for tilgang til internett. Veldig praktisk, selv om det også er veldig rimelig å skaffe seg et lokalt SIM-kort for data i Hongkong.

WiFi er gratis, og fungerte upåklagelig. Selv med VPN er hastigheten god. Klimaanlegget på rommet fungerte også bra.

Executive Lounge

Lounge ligger i hotellets underetasje. Selv om dette ikke gir dagslys er atmosfæren i loungen svært behagelig med moderne interiør. Best av alt, det var aldri veldig fullt der under oppholdet mitt, noe som ofte er tilfellet i hotellounger.

Executive Club Lounge

Det var forskjellige typer sitteområder, forretningssenter og en egen resepsjon for Club-gjester. Brus, mineralvann, øl og kaffe er tilgjengelig hele dagen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Fra kl. 7 til 10:30 serveres det frokost. Buffeten har både vestlig og kinesisk mat. Det var også mulig å få tilberedt egg på bestilling.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Happy Hour er fra kl. 18 til kl. 20. I tillegg til vin er det også en enkel buffet med quiche, vårruller, fritert snacks, ost, salat, kalde småretter og desserter. Det meste smakte godt, uten at det utmerket spesielt og var absolutt ingen erstatning for en skikkelig middag. Dessuten ville det være en skam og spise middag i loungen i en by som Hongkong!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Loungen var perfekt for å jobbe i om dagen og for slappe av etter en slitsom dag med utforskning av byen. Trådløst nett fungerte upåklagelig og med litt mat og drikke var det helt greit å tilbringe litt tid her. Betjeningen i loungen var hyggelige og imøtekommende. Det var ikke noe problem å få bruke loungen etter utsjekk før jeg skulle dra til flyplassen.

Fasiliteter

Holiday Inn Golden Mile har flere restauranter. Loong Yuen serverer kantonesisk mat, mens Osteria Ristoranta byr på en italiensk meny.

I Bistro on the Mile serveres det frokost for hotellets øvrige gjester. Utvalget er omfattende, med både vestlige, kinesiske og indiske retter. Buffeten hadde flere varmretter og restauranten har også en nudelbar. IHG Rewards-medlemmer har tilgang til et dedikert område av restauranter. Etter frokost serverer restauranten internasjonal buffet resten av dagen.

Bistro on the Mile

Hari’s at the Golden Mile er en bar med levende musikk hver kveld. IHG Elite-medlemmer kan også bruke drikkebongene sine her.

20. etasje har utendørs svømmebasseng, treningssenter, sauna og dampbad.

Andre rom

Hotellets markedssjef ga meg en liten omvisning av resten av hotellet. Premier-rommene er også renovert og ligner mye på Executive Club-rommene. De mangler derimot skrivebord og inkluderer selvfølgelig ikke loungetilgang.

Holiday Inn Golden Mile har også familierom med tre senger.

Hver oppmerksom på at standard-, superior og deluxe-rom (som er de du vanligvis kan booke for bonuspoeng) ikke er renovert enda. Etter hva jeg har lest er disse rommene langt forbi sin storhetstid.

Hotellet ga en rabattert pris for dette oppholdet. Vurderingen i denne anmeldelsen er forfatterens egne.

Foto: TheFlyingDutchboy

 

Oversikt

Fordeler

+ Svært god beliggenhet
+ De renoverte rommene er moderne og flott innredet
+ Loungen tilbyr et rolig sted for jobbe eller slappe av med vennlig service
+ Ekstra service for IHG elitemedlemmer

Ulemper

- Frokosten var skuffende
- Rommene som ikke er renovert bør unngås

Service

Rom

Fasiliteter

Beliggenhet

Overall Rating

Konklusjon

For IHG Rewards-medlemmer og reisende som ikke sverger til noe bestemt hotellkjede er Holiday Inn et godt valg for base i Hongkong, forutsatt at du får et renovert rom. Disse rommene er moderne og utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Har du Executive Club-rom har hotellet et godt loungetilbud.

4.4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *