Takk @peterfox Detter ser jo ut ved første øyekast til å være gode nyheter for en BA fan. https://insideflyer.no/dine-on-demand-british-airways/ Betyr dette at de virkelig satser på sin business class er noe som får meg enda mer lojal i fremtiden.
Qatar har det samme, men det har for vår del alltid endt med at vi spiste som vanlig. Kan være veldig greit om man kommer ombord stappmett.
Helt enig! 400 mill pund skal brukes, så det er håp om positive forbedringer både på mat og drikke fronten og på sete kvaliteten. Personlig kunne jeg tenke meg å få flere valg, og kanskje sette sammen tilbehør til biffen eller fisken selv. Flere små retter som kan kombineres. Jeg gleder meg bare. Mitt Tier-år starte 8. februar.
Det blir spennende å se hva det blir til. Det hadde vært veldig velkommen med en forbedring av maten. De må gjerne ruste opp Club Kitchen litt igjen også. Så det er sånn sett positivt. På den andre siden... når man ikke sitter og klapper i hendene som en våryr sel, mens man venter på å ta nærbilder av forrettene... så har serveringen slik den er hos BA vært et av de siste virkelig sterke kortene deres. Til Østkysten: Pre departure drink 2 runder med GT tralla (ikke noe individuell serving vås som tar lang tid) Mat Et par æresrunder i kabinen med rødvin #BAM - blinds down og alle sover helt frem Til Vestkysten: Pre departure drink 3 (!) runder med GT tralla (ikke noe individuell serving vås som tar lang tid) Mat Et par æresrunder i kabinen med rødvin #BAM - blinds down og alle sover helt frem Jeg ville trodd at de fleste i C bare vil A: jobbe eller B:drikke og sove hele veien frem og at alle andre skal holde tåta og la dem være i fred. Jeg er en sterk B. Da vil man ikke oppfordre til at noen plutselig skal kose seg med blinds up og full tredjegradsservering av biff m/barnaise over Hudson. Så jeg er avventende. Jeg har bare vært en kjempefan av dødsrask servering. Masse brennvin og rett i horisontalen. Ikke noe dill.
Dere som kjenner produktet, er det et problem at servering skjer over sidemannen på de som ikke sitter ved aislen? http://onemileatatime.boardingarea.com/2017/01/22/british-airways-dine-on-demand/
Meeh... nei. Ikke veldig. Men det er så klart enda finere når det ikke er det. Som alt annet er det en trade-off, og dette er vel en av tingene som trekker ned. Om enn ikke så veldig mye. Men Lucky har et godt poeng her. Det vil være rimelig annoying, hvis folk plutselig skal dine mens du ligger i midtgangen og sover. Kanskje ikke engang praktisk gjennomførbart.
Amerikanere og fjortisbloggere, ass. "BA has 8 seats abreast in Business class blablabla. Seats are backwards" blablabla. Gi meg styrke ass. Like mye 1-2-1 som alle andre bare en mye mer genial og privat løsning. TAPERE! (Ja, har feber ) Den nye 350en har all aisle access og servering vil ikke gå igjennom skjermen men rundt hjørnet, så det vil ikke være mer plagsom en andre business class som kjører samme konseptet. Personlig er jeg også den sterkeste B du finner.
He he... God bedring! At A350 har aisle access er det ingen tvil om, men det ble spurt om det skulle rulles ut på andre flighter. For øvrig er det vel kun 40% av crew som forstår at de ikke behøver senke divider når man serverer vindussetet på siste rad før galleyvegg. Når man foreslår det øker prosentandelen til 40,2% eller noe Ble feberen verre? Kos deg på rai-rai på Renton og Everett