Gjest *Gold

Tråd i 'Hoteller og bonusprogrammer' startet av Mbj, 25. aug 2016.

 1. Mbj

  Mbj Senior Medlem

  Innlegg:
  85
  Likes mottatt:
  364
  Bonuspoeng:
  53
  Ettersom jeg har forstått det, har man alltid mulighet til å ta med seg gjest i lounger som *Gold (forutsatt at begge flyr med *A). Men hva med andre goder som fast track, prioritert bagasje og prioritert ombordsstigning? Finnes det noen regler på dette, eller hva er evt deres erfaring?
   
 2. Fredrik81

  Fredrik81 Senior Medlem

  Innlegg:
  764
  Likes mottatt:
  286
  Bonuspoeng:
  63
  Er ikke 100% sikker, men tror det må være samme PNR(Billettene er bestilt samtidig) for å få fast track, prioritert bagasje og prioritert ombordsstigning.
   
 3. geddi

  geddi EBD, CFAP, BAEC Silver, HHonors Diamond, BWD, CCG

  Innlegg:
  521
  Likes mottatt:
  583
  Bonuspoeng:
  93
  Har nettopp reist GMP-CJU med OZ hvor vi var 8 personer på samme PNR. Ingen problem å sjekke inn alle samtidig, pri tag på samtlige innsjekket kolli og alle gjennom pri boarding.

  Som deg, er jeg usikker på reglene her, men min erfaring er at så lenge det er samme PNR går det greit.
   
 4. Misterix

  Misterix Aktivt Medlem

  Innlegg:
  718
  Likes mottatt:
  227
  Bonuspoeng:
  43
  Spurte *A angående Gold Track engang og da fikk jeg beskjed om at gjest ikke var tillatt selv om jeg har hørt om flere som har gjort dette uten problemer.

  Hadde med oss en statusløs på tur for litt siden og han kunne sjekke inn med oss uten problemer (fikk også pri bagasje). PS: Vi hadde forskjellige PNR.
   
 5. lMartin

  lMartin EBG Milehunter

  Innlegg:
  193
  Likes mottatt:
  122
  Bonuspoeng:
  43
  Nå reiser jeg ofte alene, men de gangene jeg har reist med kollega eller fruen som er sølv eller statusløs har jeg alltid fått ta med vedkommende i goldtrack og har fått pritag på alle innsjekkede kolli, vel og merke om goldtrack/pritag har vært tilgjengelig.
   

Del denne siden