Hotel Norge i Bergen fra Radisson BLU til Scandic

Tråd i 'Hoteller og bonusprogrammer' startet av tommy777, 19. febr 2016.

 1. tommy777

  tommy777 Founder

  Innlegg:
  4,749
  Likes mottatt:
  6,448
  Bonuspoeng:
  183
 2. Bizflyer

  Bizflyer Veteran

  Innlegg:
  3,818
  Likes mottatt:
  3,024
  Bonuspoeng:
  113
  Og ikke nok med det. Ingen av dem som jobbet der får beholde jobben. Greit nok at de må bruke en stund på å pusse opp, men det får da være måte på å utnytte alle triksene i boka.
   
  bor_i_en_koffert liker dette
 3. tommy777

  tommy777 Founder

  Innlegg:
  4,749
  Likes mottatt:
  6,448
  Bonuspoeng:
  183
  Tipper at de kan søke jobb og at mange blir ansatt uansett.
   
 4. Herlov

  Herlov Poengsanker InsideFlyer Ambassadør

  Innlegg:
  2,066
  Likes mottatt:
  5,991
  Bonuspoeng:
  183
  Det er jo ingen som kan nekte de tidligere ansatte å søke, men eierne benytter vel anledningen til å "freshe" opp bemanningen også, i tillegg til selve hotellet.
   
 5. tmolvik

  tmolvik Aktivt Medlem

  Innlegg:
  333
  Likes mottatt:
  247
  Bonuspoeng:
  43
  At Hotel Norge må rehabiliteres er det liten tvil om, så med tanke på at maksimal permitteringsperiode er 30 uker, så er det liten sjanse for å få gjort ferdig denne jobben innen den tiden.

  Nå ender det vel med rettssak, men de fleste ansatte som ikke ender opp andre steder vil nok få mulighet til å fortsette når de åpner igjen, med unntak av servitørene. Dette er en ypperlig anledning til å kvitte seg med prosentlønnede servitører, som flere av de eldre og mer ærverdige hoteller og spisesteder fortsatt gjerne har. Ved at det ikke blir virksomhetsovertagelse, kan disse senere bli ansatt på nye avtaler. Dette er servitører som gjerne drar inn en halv million under julebordssesongen, som er mye mer enn kollegaer tjener på et helt år..

  Radisson burde ha pusset opp for lenge siden og havnet etterhvert også på kant med huseier, så at Scandic tar over tror jeg på sikt er bra, selv om Radisson nok ikke er veldig fornøyd med utfallet. Min teori er at omsetningsjaget som gjerne følger utenlandske børsnoterte eierselskaper, samt en liten klype arroganse som en stor internasjonal merkevare kanskje har spilt en rolle her. Ser man på mange av Radisson/Rezidor sine eiendommer, så er det ikke oppussing som står i første rekke..
   
  watchaddicted liker dette
 6. watchaddicted

  watchaddicted Reisende fant

  Innlegg:
  1,940
  Likes mottatt:
  3,897
  Bonuspoeng:
  113
  Stemmer godt dette. Scandic ønsker garantert å beholde en del av de ansatte, men ønsker samtidig å benytte seg av muligheten til og ansatte på nye og gjerne mer moderate vilkår.
  Hadde de gått for permittering ville saken stilt veldig annerledes, rent juridisk, og de som har hatt prosent av omsetning som del av lønnspakken ville stått mye sterkere..
   
  tmolvik liker dette
 7. Storg

  Storg Medlem

  Innlegg:
  217
  Likes mottatt:
  92
  Bonuspoeng:
  28
  Sluttoppgjøret ble på hele 75 millioner. Så tydelig at Raddison betalte litt for mangelnde vedlikehold.

  Kilde: dn.no
   
 8. peterfox

  peterfox EBD-QR Platinum- HH Gold - Carlson Rewards - Gold

  Innlegg:
  2,144
  Likes mottatt:
  2,214
  Bonuspoeng:
  113
  Da håper vi at også Brygge hotellet blir pusset opp....
  Det har jo sett like kleint ut siden Nato besøket i 1992.
   
  Chrisljo liker dette
 9. view

  view Veteran

  Innlegg:
  1,847
  Likes mottatt:
  1,926
  Bonuspoeng:
  113
  Bryggen er vel ikke så krise? Har fått fine business rom der som har vært tilsynelatende relativt nyoppusset de siste 2-3 årene. Norge har vært fullstendig krise, jeg bodde der fortsatt frem til våren 2014, men så orket jeg ikke mer. Siste gangene ble jeg oppgradert til store suiter av salgsdirektøren etter å ha klaget flere ganger. Men de så ikke akkurat så flotte ut disse 1989 design suitene heller, samt de hadde mange andre issues som å fylle på med Nespresso kapsler, ha shampo og balsam på badet, kvalitet på frokosten.
   

Del denne siden