I gullstua på CPH nå og i ganske nøyaktig tre minutter til.
Hva i alle dager har skjedd med denne loungen etter nyttår? Før hadde man enten Ramløsa eller Carlsbergs danskvann på glassflaske i kjøleskapene. Det har vært borte siden jul. Nå er det knapt nok flaskeøl der [Edit: Det er overhodet ikke flaskeøl, bare alkoholfritt, og det har ikke noe med øl å gjøre]. Har de ikke betalt regningen til Carlsberg-konsernet? Eller har det rett og slett kuttet det ut?
Det verste er imidlertid den uspiselige kokossuppa de serverer nesten hver bidige dag. Er det en posesuppe de har opparbeidet seg et vanvittig overskuddslager av, eller er det en kjøkkenansatt som ikke klarer å lage noe annet? Jeg synes ikke SAS-loungene utvalgsmessig har vært noe særlig å skrive hjem om noen gang, men nå er jo selve flaggskipet på CPH rett og slett skikkelig stusselig - nærmest på nivå med UAs lounger. For å sitere engelskmannen på andre siden av bordet her - "I'm having none of this, I'm going out for dinner".
[Edit 2: De hadde også fjernet det meste borte i hjørnet som tidligere har kunnet brukes til anstendige drinkmikser - nå har de bare kartongjuice i kjøleskapet, trolig for å fylle tomrommet. De kjører virkelig loungen på sparebluss, som om de ikke har gjort det før].
Revenue management kalles det vel.
Last edited: 03. mars 2016