SAS Plus full flex

Tråd i 'SAS EuroBonus' startet av Scandipendler, 13. nov 2015.

 1. Scandipendler

  Scandipendler Senior Medlem

  Innlegg:
  1,559
  Likes mottatt:
  1,784
  Bonuspoeng:
  113
  Et spørsmål som sikkert er spurt hundre ganger før, men som jeg ikke finner svar på på stående fot:

  Jeg må mandag være standby på CPH i tilfelle jeg skulle behøves i Stockholm. Men kan jeg kjøpe en SAS Plus full flex billett, og kansellere den dersom det ikke blir bruk for meg selv om jeg har sjekket inn og installert meg i loungen? Jeg vet at billetter av denne type godt kan kanselleres inntil 30 minutter (eller hva det er) før avgang, men klarer ikke å finne noen bestemmelser om dette er avbestillingsregler som endres dersom man allerede har sjekket inn?
   
 2. peterfox

  peterfox EBD-QR GOLD- HH Diamond

  Innlegg:
  2,094
  Likes mottatt:
  2,115
  Bonuspoeng:
  113
  Hei,
  Kan du ikke evt. sjekke inn på ditt fly fra CPH-Norge, og bruke denne som inngangsbillett til loungen ?
   
 3. Scandipendler

  Scandipendler Senior Medlem

  Innlegg:
  1,559
  Likes mottatt:
  1,784
  Bonuspoeng:
  113
  Jeg har ikke noen dagsaktuell billett til eller fra CPH og lounge er heller egentlig ikke spørsmålet her, men heller om en fullflexbillett CPH-ARN er kansellerbar etter innsjekk. Det går alltids an å henge i Baresso i terminal 3 og så kaste meg rundt og kjøpe en fullflexbillett dersom jeg må avsted og først sjekke inn dersom eller når jeg er sikker på at den blir brukt, men det beste hadde vært om det rent faktisk var mulig å kansellere den etter innsjekk.
   
 4. Xflipper

  Xflipper Senior Medlem

  Innlegg:
  2,182
  Likes mottatt:
  1,299
  Bonuspoeng:
  113
  http://www.tv2.no/a/5267347

  Men du trenger vel ikke sjekke inn for å gå inn i longen? gå inn uten bagasje, igjenom sikkerhetskontroll å inn i lounge. 99% sikker på at en Pluss full flex er refunderbar ved noshow, eventuel kanseler den selv rett før avgang.
  tror det vill gå, men tør ikke 100% si det ;)
   
 5. view

  view Senior Medlem

  Innlegg:
  1,276
  Likes mottatt:
  1,079
  Bonuspoeng:
  113
  Innsjekk endrer ikke avbestillingsregler, men du må kansellere innsjekk for å få avbestilt. Dette kan du gjøre selv i app eller via serviceskranke på flyplassen.

  Har selv avbestilt billetter mens jeg stod i terminalen ferdig innsjekket, da fikk jeg de i service senter til å kansellere innsjekk, så ringte jeg reisebyrået (siden den var booket der) som refunderte den for meg. Dette var en vanlig Plus billett (ikke full flex).
   
  Scandipendler liker dette
 6. Scandipendler

  Scandipendler Senior Medlem

  Innlegg:
  1,559
  Likes mottatt:
  1,784
  Bonuspoeng:
  113
  Takk. Det var beroligende. Merkelig at jeg ikke klarte å finne noe om dette på sas.no, og vurderte faktisk å bruke rødnese, hvor denne typen ting er såre lett å fikse. Men det virker det altså også som om det er hos SAS heldigvis.
   

Del denne siden